Gullungen

Neimen ÅH! Se på’n! Jeg føler meg forelska, er det greit? SÅ FIN!

Det ble altså byttehandel i går – denne skjønnheten mot en lilla lenestol. Flaks for meg – for jeg har jo ikke bil, men dama ville se på stolen jeg tilfeldigvis la ut to minutter før jeg oppdaget denne gullungen på bruktmarkedet på face, så hun tok med seg vidunderet og kjørte til meg istedet. Så slapp jeg å sykle og tigge bil av venninnene mine, som egentlig var planen. 

Han hadde ligget ute i én uke, jeg FATTER ikke at ingen har kapret han før! Med det samme jeg så han i levende live visste jeg at jeg ikke kunne la han trille fra meg, så jeg slo til – og heldigvis ville hun ha stolen også. Null kroner brukt. Verden er så himla ålreit i blant! Du og jeg, gullet. Du og jeg.

Jeg gleder meg til å style han ordentlig. Lovet henne et bilde når det er gjort! Utrolig hyggelig par, hun og mannen. «Elsker stilen din», sa hun på vei ut. Jeg var så i ekstase at jeg tror jeg ropte «Jeg elsker deg og!!!!!» tilbake. 

HVA SYNS DERE? 

9 kommentarer

 1. Tipp topp tommel opp! Jeg har så sansen for stilen du kjører, vil gjerne innrede med gull, velour, tunge gardiner og lignende selv, men har en samboer som trives best med svart og hvitt. Vi møtes på midten med de grønne plantene mine, lysestaker i kobber og glassbord med sort ramme. Mitt neste prosjekt er å dra velourputer inn, for litt velour må man ha 😀

  1. supermarie

   Takk! Problemet mitt er at jeg elsker så mange forskjellige stiler, haha. Men føler jeg har funnet en balanse 8) Åh, hørtes fint ut! Jaa, velour er fantastisk!

 2. Så fin! Jeg er helt lost når det gjelder interiør i min egen leilighet, men blir veldig imponert over hva andre finner og setter sammen.

  1. supermarie

   Ikke sant?! Ja, blir helt amazed av andres stil selv, haha. Sverger til Pinterest!

 3. Så du helsekontrollen på tv2 ikveld?

  1. supermarie

   Nei, men leste artikkelen til TV2! Ganske sprek den kontrakta, haha.

 4. Hei! Googla litt rundt for å finne informasjon om disse Fitline-produktene, og havna på en av dine bloggposter (http://www.supermarie.net/2015/02/24/bedre-dager-med-fitline/). Bruker du fortsatt de produktene? Isåfall hvilke? Kanskje du kan skrive litt mer om det, i og med at det er ganske mye omtalt om dagen?

  1. supermarie

   Hallo! Det gjør jeg! Går på optimalsettet, gjort det siden 2013 🙂 Har liksom ikke så mye mer å skrive enn det jeg allerede har skrevet i tidligere innlegg, hehe. Er fornøyd og får mer energi, sover bedre de gangene jeg husker å ta restorate til kvelds 8)

 5. Åååh, så fin! Det varmer mitt hjerte å se akevitten på hedersplassen, hoho!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *