Legg merke til at jeg har en F-35 på skapet


Kveldene uten Internett? Helt nydelig. I går fikk jeg (endelig) motivasjon til å male videre på kjøkkenskapene mine – prøveboksen er enda ikke tom, jeg satser på at den holder til resten! Og ei litta utstrakt  tunge til alle som fortalte meg at jeg måtte grunne først og blabla og at prøvemaling ikke er ordentlig maling; den sitter fremdeles som støpt. Og jeg elskerrrr fargen (sophisticated blue). Når du ser det på nært hold ser det ut som sånn tavlemaling! 

Til helga skal jeg på ikea med mamma og tante, da skal jeg se etter knotter og muligens noe annet småtteri – jeg trenger iallfall duftlys. Masssssse! 

I kveld kommer ei dame som selger en helt RÅ bartralle i gull, usikker på hvor jeg skal plassere den, men jeg kan bare ikke la den gå. Så hvis den er like fin som på bildet adopterer jeg den, i bytte mot en stol hun skal se på! Må elske bruktmarkedet – denne gangen via marketplace på Facebook <3 

Men først: jobb. Ha en fin dag, supers! 

Hva skal dere idag? 

2 kommentarer

  1. F-35 på skapet, på tv benken, på veggen og snart i «hagen» her! :p

  2. supermarie

    Haha, er du en av naboene? :O Jeg så de første landet på fredag – direktesendt på Facebook, hvor nørd går det an å bli… Hehe. Håper du ikke blir plaget med for mye støy!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *