Smykker til veggene dine

Reklame for Desenio

Jeg har e.n.d.e.l.i.g funnet det perfekte bildet til å ha over sofaen:

Plakatene «Blue cockatoo» og «Blue Feathers» passet så latterlig godt til sofaen i fargene, sammen med «Petrol feathers» og «Life is tough my darling» fordi more is more som det heter på godt norsk. Jeg elsker bildevegger! Og Desenio har jeg siklet på helt siden jeg fikk med et par prints fra et event en gang – jeg ble så glad da jeg fikk spørsmål om samarbeid OG rabattkode!

____

Koden SUPERMARIE gir 25% rabatt hos Desenio mellom 30. okt – 2. nov.
Koden gjelder ikke handpicked-/collaboration posters eller rammer.

_____

Desenio har et uendelig antall nydelige plakater og prints, i alle størrelser og farger, og jeg brukte en halv dag på å scrolle meg helt til bunnen, gjennom alt som var, uten å overdrive. De selger også bilderammer i sort, gull og kobber, blant annet, jeg gikk for sort denne gangen – det kan tross alt bli for mye av det gode, gull inkludert, haha. Rammene dukker opp automatisk som forslag – i riktig størrelse – når du velger bildet du vil bestille, det er så enkelt og greit.

I tillegg til stua byttet jeg ut det digre kadaveret jeg hadde over kjøkkenbordet med en litt triveligere look:

«Calathea plant» og «Hakuna Matata», med «Flamingo feathers» hengende over på veggen. En diskré hyllest til Dulmer – flamingobamsen pappa og jeg tilba i så mange år, kilden til endeløs latter og (for mammas del) evig frustrasjon. Ble det ikke fint?!

For å finne plakater som passer til noe du eier fra før av er det bare å filtrere etter farge inne på nettsiden. I tillegg brukte jeg pixlr.com/express og collage-funksjonen der for å se hvilke som passet sammen.

God shopping! OG hva syns dere om bildevalgene mine? 

2 kommentarer

  1. Ragnhild

    Hei! Hvilken størrelse er de ulike bildene du har?

    1. supermarie

      Hei! Fuglen er 50×70, de små fjærene 13×18, fjærene som står på sofaen er 30×40 og tekstbildet over sofaen er 21×30. På kjøkkenet er det på veggen 30×40, samme med det som står bakerst og hakuna matata er 13×18 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *