Mediagic #82

Jeg har vært så lei av Internett i det siste at jeg ikke har funnet så mange bra ting til denne tirsdagen, og forrige tirsdag hadde jeg jo ingenting. Meeen til gjengjeld tar tre av disse fire tipsene potensielt mye tid å se på/høre på, så de får erstatte de andre lenkene som ikke er her. Vær så god!

  • Dette diktet, «La oss ta en idealist»
  • Denne dokumentarserien, om et drap og en rettsak og en muligens uskyldig dømt mann – på grunn av kjærlighet?
  • Denne podcasten, «Verdibørsen» av NRK. Det er ikke alle episodene som er like interessante, men noen av de inneholder spennende spørsmål som filosofer og andre skal diskutere, for eksempel om det er galt å stjele fra en død person (sier seg selv i min verden, men veldig interessant å høre de ulike tankene om moral)
  • Denne nettserien, «Motherhood«, av blant annet superflinke Joakim som også lagde «Sweatshop». Jeg så ferdig hele på èn morgen, episodene er sånn ti minutter lange og utrolig bra – om du er mor eller ei. Vi vant fader meg i lotto da vi ble født som jenter i Norge, jenter.

2 kommentarer

  1. Vil gjerne lese diktet. Men du må ha bt abonnement

    1. supermarie

      Å nei! Måtte ikke det da jeg leste det 🙁 Fant det på Facebook her: https://www.facebook.com/poesiringen/posts/1984608178458938

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *