Jeg har begynt å blogge

Jeg begynte for ni år siden, følte det kanskje var på tide å si fra. Neida, men joda, jeg har faktisk begynt å blogge en gang til – jeg har blitt fast blogger hos PRprat! Det er Kommunikasjonsforeningens blogg om PR og kommunikasjon, og jeg skal hovedsakelig skrive om hvordan jeg og Gjensidige jobber med Snapchat. Utrolig stas å bli spurt, og få skrive om hjertebarnet mitt og den delen av jobben jeg brenner mest for. Hvis du vil lese det siste innlegget finner du det her.

I dag har jeg tapt sjelen min ytterligere til Designated survivor på Netflix. Angrer nesten på at jeg begynte på serien, jeg har jo ikke tid til selve livet lenger. Nå er det godis og sofatjænest på Askøy, i morgen skal vi trene. Ulempen/fordelen med å bo hos ei som driver treningssenter.

God helg, superhær!

1 kommentar

  1. Spennende innlegg!

    Haha, kjæresten min ble så sur på Designated Survivor fordi det er så avhengighetsskapende, så fult av cliff hangere og så erkeamerikansk at han NEKTER å se sesong 2. Har ikke turt å starte jeg heller da.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *