Jeg vant


Når jeg ser tilbake på det vraket av et menneske jeg var sist søndag, da jeg satt hos mamma og spiste middag med henne og tante og la ut om hvor vondt i kropp og sjel det gjorde fordi jeg hadde sagt ja til enda et foredrag jeg ikke hadde mot nok til å holde? Herregud, så ødelagt jeg har vært de siste dagene. For en kamp jeg har kjempet mot meg selv – i et iherdig forsøk på å bryte ut av den evige negative spiralen som foregår i mitt eget hode før en presentasjon. Og det gikk. Det GIKK. 

Jeg gjorde som tante rådet meg til, jeg hørte på mamma og pappa og alle dere som følger meg på Snapchat, men mest av alt hørte jeg på meg selv. For en gangs skyld klarte jeg å tvinge stemmen i hodet mitt til å være positiv, og for en gangs skyld hørte jeg etter óg.

Det gikk så bra i dag, jeg likte til og med å stå der oppe på scenen, jeg koste meg faktisk og ble helt ruset på mestringsfølelse da jeg takket for meg – akkurat på tiden, og  steg ned fra en scene som de siste ukene har vært som tatt ut av en skrekkfilm. I mitt eget hode. I virkeligheten var scenen et perfekt lite sted å gå for å prøve å overkomme prestasjonsangsten. 

300 deltakere. En sal som var liten, mørk og et publikum som lo og fulgte med,  jeg klarte til og med å GÅ rundt – uten ark, samtidig som jeg snakket. ER DERE KLAR OVER HVOR REVOLUSJONÆRT DET ER TIL Å VÆRE MEG? 

Jeg gikk i lave sko for bakkekontakt (takk, tante), hadde et vennlig fjes i salen å skotte bort på i ny og ne, vannglass og stødig stemme. Og på et tidspunkt rakk jeg å tenke shit, Marie. Du føler deg faktisk trygg her oppe. Du har det faktisk gøy. Snuoperasjonen i mitt stille sinn var vellykket denne gangen. Så håper jeg bare at jeg klarer å lagre den magiske følelsen av å lykkes, hvor lite skummelt det egentlig var og hvor fint jeg hadde det der oppe på scenen, sånn til neste foredrag. Å skrive om det her er en god start.

Takk for meg, Digitaldagen 2017! 

14 kommentarer

 1. Gratulerer! Du har jo superkrefter! 😉

  1. supermarie

   Takk! Føltes sånn idag, hehe!

 2. Awesomesauce! Så deilig å lese. Du asså. Verdens beste snapper

  1. supermarie

   Åh, TAKK! <3

 3. Så bra! Du er ikke supermarie uten grunn 😉

  1. supermarie

   <3 <3

 4. Jeg var der:-) Du strålte!!! Gratulerer, dette må du bare fortsette med

  1. supermarie

   Åh, var du? Så gøy! TUSEN TAKK! 🙂

 5. Du var så utrolig flink, og jeg ble veldig inspirert av deg 😀 Keep up the good work 😉 Gjensidige fikk også en ny følger på Snap 🙂

  1. supermarie

   Tusen takk, så hyggelig å høre!

 6. Så gøy å høre at du klarte å kose deg! Jeg er kjempelyst til å være på foredrag med deg en gang 😀

  1. supermarie

   Tusen takk! <3

 7. Tenk alltid: Det er utenfor komfortsonen de fantastiske mulighetene og opplevelsene ligger! xx

  1. supermarie

   Sant! <3 Ha en fin uke, Rikke! x

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *