Og de nominerte er…

Vixen B…. Nei. Vixen INFLUENCER Awards har åpnet for nominasjoner! Vanligvis pleier jeg ikke ha noen særlig formening om hvem som bør vinne hva, men i år har jeg noen forslag:

Mote: annijor, jeg syns hun er rå til å få ALT til å se helt nydelig ut.

Beauty: denne føles litt som en spøk, i en bloggsfære hvor jenter med fillers, restylane og vippeextensions reklamerer for mascara, produkter som liksom skal gjøre leppene dine litt større og sminke som kan skjule ujevnheter og rynker. Jeg mener KØDDER du? Hvor troverdig er det når du FØR du la på sminken har kjøpt x antall milligram og centimeter med skjønnhet som det produktet du fronter aldri kan komme i nærheten av å gi oss vanlige dødelige? Ingen forslag i denne kategorien. Litt fordi jeg er så forbanna lei av skjønnhetshysteriet, og litt fordi jeg ikke interesserer meg for feltet, jeg følger ingen skjønnhetsbloggere. Sikkert mange som er gode på sminke og sånt der ute, men jeg aner ikke hvem av dem som er naturlig eller sprøytet full. Forøvrig heter det skjønnhet på norsk. Ikke «beauty».

Trening og helse: funkygine er kul! Følger henne riktignok bare på snap, så vet ikke hvordan hun er i sin helhet. Men på snap er hun kul.

Interiør: meg selv, for de vilt kreative løsningene mine med prøvemaling, tannkrem og en vask stablet på bøker. Neida. Henter bare interiørinspirasjon fra Pinterest. Kan jeg nominere hele Pinterest?

Livsstil: Årets influencer innen livsstil tar hverdagen på kornet og er tett på livet på både godt og vondt, gjerne med en personlig og uformell tone. Denne influenceren deler på en inspirerende og engasjerende måte både små og store øyeblikk, og snakker like mye med som til sitt publikum (kilde Vixen)

Er det lov å si SnapKollektivet her? Jeg gjør det, jeg. Jeg syns jentene slipper følgerne våre tett inn på livet i oppturer og nedturer, alt er personlig og mye inspirerende og engasjerende.

Mat: Jeg har lyst til å nominere venninna mi, Linda. Men hun blogger/snapper/instagrammer ikke om mat. Jeg nominerer henne i mitt stille sinn læll. Hun lager gourmet ut av Toro, liksom. Og dere vet jo hva jeg gjør med Toro. Steker pulveret som det er……

Gullpenn: Ulrikke Falch

Business: Kristin Gjelsvik som gir ut bok i disse dager! Jeg har fått skrive en side i den jeg òg, faktisk. Skjønte ingenting da hun tok kontakt, vet HUN hvem JEG er? Haha. Stor stas! Gleder meg til å lese hele!

Sterke mening: stinefriis for sin kamp mot søppel – og for miljø!

Stjerneskudd: bloggomtoppbloggere.com, fordi de kom inn i blogg-Norge som et frisk pust, med et herlig kritisk blikk på øvrige bloggere.

Influencer: krisssy. Jeg er ikke enig i alt hun gjør, men jeg syns hun er rå som orker å stå i alt – og at hun er seg selv uansett.

Folkets favoritt: FREDRIK SOLVANG

ENIG/UENIG?

Du kan lese om alle kriteriene for de ulike kategoriene her. Og hvis du vil nominere? Trykk her!

7 kommentarer

 1. Håper alle nominerer Solvangen <3 (Takk for SO – som jeg har lært at det heter – tenk om søppelbloggen hadde fått pris. DET hadde vært å kuppe fra innsida det)

  1. supermarie

   Jeg hadde ELSKET det! Heia heia!

 2. Synes jeg leste at Snapchat ikke teller (tenker på SnapKollektiven siden du nevnte det). «Merk at influencere ikke vil bli vurdert på flyktige plattformer som Instagram Stories og Snapchat, hvor innholdet forsvinner etter 24 timer. Disse er umulig å overvåke og vurdere fra et 2017-perspektiv.»

  Men uansett, SnapKollektivet burde fått en pris. 😉

  1. supermarie

   Åå! Det leste jeg ikke, haha. Men takk! <3 Vi får prøve oss på en annen pris istedet 8) hehe

 3. *SnapKollektiveT*

 4. Tusen takk for at du mener vi er «Årets Stjerneskudd.» Vi bukker og neier 🙂

  Vicky & Adina

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *