Langhelg i Bergen

Bergen! Mitt andre, tredje eller åttende hjem, jeg har så mange hjem rundt om nå at jeg er helt ute av telling. Godt å være tilbake, hvert fall!

Første natt i byen blir på hotell – jeg skal holde foredrag på Digitaldagen i morgen. Om Gjensidige og Snapchat som så mange ganger før. SÅ mange ganger før. Men fortsatt like skrekkslagen før hver eneste scene.

I går sa jeg på Snapkollektivet at jeg sliter med prestasjonsangst. En av følgerne bare «hei, jeg har en bok du bør lese!» og jeg ble superglad og takket ja og så sa jeg tilfeldigvis at jeg skulle til Bergen, og hun bare «jeg er i Bergen – kom innom og få bok!» og jeg bare HVA ER SJANSEN, og enda bedre? Hun jobber sånn fem skritt fra hotellet mitt! Så nå har jeg akkurat vært bortom verdens nydeligste sjel og hentet den her:

HVOR fin er ikke verden i blant? Åh <3 TUSEN TAKK! Jeg vet jeg er et klønete sosialt vesen, men jeg blir oppriktig takknemlig og glad når hverdagsengler daler ned og ut av skjul på den måten. Jeg skal på scenen i morgen tidlig, så rekker ikke å lese all verden. Men jeg har jo flere foredrag foran meg i høst, så den kommer godt med før neste runde med nevrotisk sammenbrudd.

Nå skal jeg se en episode til av Designated Survivor mens jeg gjør meg klar til middag med arrangøren og noen av de andre talerne. Kroppen min er nesten uhyggelig rolig den gangen her, jeg tror all peptalk med tante, mamma og pappas «ta et kvarter av gangen» OG tips fra alle dere har hjulpet på noe, hvert fall. Så får vi se hvor tøff jeg er i morgen like før jeg skal på. Ønsk meg lykke til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *