Lønn, oppussing og etterforskning

Men HEI. Jeg lever, altså. Det er paradoksalt nok derfor livstegnene blir færre i perioder. Her har dere ett, hvert fall.

Nytt å melde fra livet:

Jeg har fått min første lønn som fast ansatt. En magisk følelse i nøyaktig et kvarter, før så godt som alle pengene forsvant inn på diverse sparekontoer, haha. Jeg skal aldri ta opp forbrukslån, så jeg fortsetter å være gnien for å få råd til alt jeg har lyst på; nytt bad og nytt gulv, først og fremst. Og med en byggmester til bror blir det ikke billig – der jeg tenker økonomi, roper han kvalitet – og hans stemme overdøver min. Dessverre og heldigvis, jeg er jo enig med han. Når jeg først skal bruke noen tusen på oppussing kan jeg like godt gå all in og gjøre det ordentlig. Det kan jo hende jeg skal selge kåken en dag langt der fremme, da er det dumt å reklamere med «hjemmesnekra gulv laget av alle de ekstra spisepinnene jeg får med hver gang jeg bestiller altfor mye sushi til bare meg». Jeg er faktisk på dèt nivået; sparkler småhull i veggen med tannkrem og hvit neglelakk for å slippe å bruke penger på sparkel, og maler hele kjøkkenet med prøvefarge til niogsøtti – uten å ta meg råd til å grunne først. «Økonomisk forbilde» var det ei som kalte meg på Snapchat. Dust, tenker sikkert broren min.

Les også: Pengeprat

Ellers ringte politiet her om dagen, bare for å oppdatere dere på den fronten. Etterforskningen går sin gang. De trengte data fra Snapchat-kontoen min, som tydeligvis slettes automatisk etter tre måneder. Så hvis flere vurderer å anmelde dickpics-avsendere: ikke vent for lenge. Særlig ikke hvis alt du har er et brukernavn; politiet kan nemlig gå inn i loggen din og hente ut ip-adresser på hver enkelt, hvis du laster den ned før det blir slettet. ÅH, jeg er så spent på hva utfallet blir.

Nå går søndagen mot mandag, så jeg skal logge av igjen! Håper dere har det fint, superhær. God natt!

2 kommentarer

  1. Ragnhild

    Hei Marie! Jeg har noen dager i alene i Asia, og jeg leker meg med tanken om å dra til Guam. Så jeg lurte på om du har noen triks for å reise alene til Guam? Hvor burde jeg bo osv? Eventuelt Tokyo også hadde vært fint å kunne få litt tips fra! Ragnhild

    1. supermarie

      Hei! Så gøy! På Guam bodde jeg på hotel Santa Fe begge gangene jeg var der – veldig fornøyd med dèt! Eller du kan se etter hoster på Couchsurfing 🙂 For å komme seg rundt på Guam går det Shuttle-busser som er enkle og greie, koster 4 dollar per tur. Tokyo har jeg skrevet et eget innlegg om her: http://www.supermarie.net/2017/10/01/tokyo-bydeler-og-hva-du-bor-se/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *