Foreløpig regnskap for 2017

Det er alltid like spennende å dra frem «dette vil jeg gjøre i år»-innleggene når året sakte men sikkert går mot slutten, for å se hva det var jeg fikk til – og hva som må bli med over til et nytt år for et nytt forsøk. Sånn her var ønskene mine for 2017 – og så mye har jeg fått gjort:

Kjøpe ny sofa. De siste dagene har jeg ommøblert mye, i et forsøk på å gjøre leiligheten enda mer hjem og litt mer meg (jeg ommøblerer tydeligvis hver gang livet er i stor endring, ref DETTE innlegget), og jeg trenger en sofa med sjel. Helst en dyp blå, i velur, men den forrige jeg fant kostet tre månedslønner, så jeg tror jeg må roe ned femten hakk og slutte å drømme meg så altfor langt bort i Pinterest
Status: JEG GJORDE DET! Jeg fant en dyp blå sofa i velur, og det til langt under en halv månedslønn.

Ta papirfly-tatoveringen jeg har gnålt om siden verdensreisa, i år er det fem år (!), det
Status: Nei okei, men i 2018. DA!

Delta i både Juan sitt 80-årslag på Guam, og bestefar sitt 80-årslag på Kråkerøy. Juan feirer i slutten av august, og bestefar i begynnelsen av september så både reisen Guam – Norge og tidsforskjellen kan bli spennende, men det må gå!
Status: Jaaa! Tenk at jeg fikk det til, å dra til Guam igjen. Åh!

Få en fastjobb. Jeg har internship hos Gjensidige til juni, som betyr at jeg må begynne å søke jobber allerede i mars – hvis det ikke åpner seg en dør hos vekteren
Status: Jaaaa!

Drikke rødvin med mamma i den nye leiligheten
Status: CHECK!

…og øl med storebror, i barndomshjemmet vårt – som han blir eieren av til høsten!
Status: Nei, altså, men det er fordi livet skjer og vi har ikke hatt tid. Men det skjer før vi bikker 2018, det er jeg sikker på.

Ta med mamma på en helgetur med KLM (jeg er stadig ambassadør), fordi vi hadde det så fint i Roma den gangen, og fordi hun fortjener det
Status: Det ble litt mye for enhver dette året, men neste år, hvis pappa holder seg stabil? Da drar vi, mamma.

Male soverommet
Status: Vel, jeg har malt èn og en halv vegg – og resten tas før jul. Det er jeg fast bestemt på.


Gi pappa flere klemmer
Status: JA <3

Begynne med linser
Status: Gjort! En helt ny verden.


Spille Lotto (og vinne)
Status: Begynner til helga! Den vinninga håper jeg også å dra i land før jul, men vi får nå se.

Fullføre bacheloren
Status: JEG GJORDE DET!

Unne meg en massasjetime
Status: Nei, men verdens beste Linda unnet meg det <3 Det var magi i èn time!

Få katten som samboer
Status: Denne hadde jeg ikke sjans til å fullføre, hun valgte jo døden fremfor å bli med meg til Moss, den lille tullingen

Melde meg ut av SATS
Status: Gjort for lenge siden. Gratis trening på kontoret – hurra!

Treffe vennene mine oftere, når studiene er ferdig for godt (!)
Status: Ja. Og enda mer skal det forhåpentligvis bli, den dagen jeg lærer meg å si nei og får enda mer tid til de jeg er glad i.

Hvis du vil lese innlegget med 2017-nyttårsforsettene finner du det her:

Hvordan går det med ditt år og de ønskene og drømmene du hadde for det?

2 kommentarer

  1. hva mener du med at katten valgte døden? hvilken katt og hva skjedde?

    1. supermarie

      Det er bare en spøk, hun rømte like før hun skulle flytte til Moss med meg. Da hun kom tilbake fra rømmen var hun så syk at vi måtte ta henne med til veterinæren, og det viste seg at hun hadde nyrekreft – så hun måtte avlives. Tuller med at hun på død og liv (bokstavelig talt) ikke ville til Moss, stakkar <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *