Mediagic #81

God kveld! Dette innlegget begynte jeg på for en stund siden, så beklager at noe er gammelt nytt. Men de er verdt å ta med allikevel. Her er noen funn fra de siste ukene på world wide web:

  • Dette radioteatret, 22. juli – Hvordan kunne det skje? Jeg har aldri hørt på radioteater i hele mitt liv, og startet første episode drittskeptisk, men så har jeg bare fortsatt å høre og jeg tror jeg liker det. Mest fordi den bygger på deler av virkeligheten, for eksempel Gjørv-rapporten som ble lagt frem i 2012. Les mer om bakgrunnen for teatret her.
  • Denne Twitter-kontoen, som liksom tilhører Gud. Morsom!
  • Denne Instagram-kontoen, «Dear Catcallers». Jenta bak hadde et prosjekt gående en måneds tid, som gikk ut på å ta en selfie med alle mennene som kalte på henne som en katt mens hun gikk på gata, og idiotene stilte opp og smilte som om det var en fin ting. Unnskyld meg, jeg vet det ikke er representativt for alle menn i verden, men disse typene + alle som sender tusenvis av dickpics hver eneste dag? HVA FAEN ER DET SOM FEILER DERE!??!?!?!?!? Hvorfor kan dere ikke være helt normale, høflige og oppegående mennesker som behandler andre med respekt i stedet? HVOR VANSKELIG KAN DET VÆRE, og hvorfor i helvete er det så forbanna mange av dere? ÅÅÅRHH! /rant slutt
  • Denne kronikken, om at vi lever i et samfunn som ubevisst promoterer pedofili
  • Denne artikkelen, historier fra innsiden av ISIL (NB: grusom lesning!)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *