Alby


To timer lang tur, uavbrutt samtale, Alby-kringle med kaffe og eplemost til, Røed gård, galleri etter galleri og regnkrøller og telys ut dagen. Søndag på sitt beste. 

Jeg prøver å ta meg sammen og nyte en dag av gangen, for det er så mange tidsfrister og oppgaver foran meg denne høsten at jeg lett havner i to do-liste-fella; jeg fokuserer bare på det jeg skal levere og stresser helt frem til målstreken. StrekenE. Hver og en av dem med sitt tilhørende stress og hodet mitt er kun på 11. november – når siste overhengende oppgave er unnagjort, og jeg glemmer å få med meg de dagene som passerer i mellomtiden. Det er jo mellomtiden som varer lengst, og som hodet mitt BURDE konsentrere seg om, i stedet havner den i skyggen av prestasjonsangst og uro. 

Ta. En. Dag. Av. Gangen. 

Eller et kvarter av gangen, som pappa ville sagt. 

2 kommentarer

  1. Det er så fint å gå tur, spesielt på denne årstiden <3
    Lykke til med alle gjøremål! Det er heldigvis (?) en stund til 11. november.

    1. supermarie

      Jaa, høsten er nydelig! Tusen takk! <3 Ja, det skal gå – det gjør jo alltid det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *