Èn erfaring rikere

Har dere sett noe så pent? Jeg har alltid tenkt at åpne flammer og bølger er noe jeg kan sitte og beundre til evig tid, i går oppdaget jeg en tredje ting: olje som flyter med vannet på glattkjøringsbanen, haha. Vi var hos NAF i går, kollegaene mine og jeg, og hadde videoinnspilling, det var så deilig å komme seg ut av kontoret til en forandring. Og bort fra det evige Internett for en liten stund, for herregud – denne uka har vært galskap.

I dag er jeg på VG sin story som ligger åpent for alle på Snapchat under «Aktuelt», og det fascinerer meg endeløst at noen menn blir så støtt av budskapet mitt («ikke send dickpics, det er straffbart») at de velger å lukke Snapchat-appen, gå inn på Facebook, oppsøke navnet mitt og bruke tid på å skrive til meg. Jeg mener; faen, menneske, det er da virkelig ikke min feil at hobbyen din er ulovlig? Når det er sagt har støtten vært MASSIV også i dag – for det er ikke bare de som føler seg støtt som oppsøker meg på Facebook, det gjør de mennene som er enige med meg også. Og når «hele Internett», via NRK Satirisk, VG og annet, gjør narr av dickpics-avsenderne i disse dager; burde de ikke da kanskje vurdere å innse en ting eller to? For eksempel føle seg himla dum og revurdere synet sitt på verden og hva som er innafor og ikke?

Trykk her for å se VG sin Story (fungerer kun på mobil)

SÅNN. Nå skal livet og bloggen gå videre. Jeg er på vei til en venninne for en rolig lørdagskveld, det skal blir magisk!

Hva gjør dere i helgen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *