Interiør-tips

Det klør konstant i fingrene etter å forbedre mitt lille rede, og jeg Pinterest’er og planlegger til den store gullmedaljen. Tenkte å dele noen av triksene mine med dere – kanskje kløen kan smitte over på noen:

1. BRUK SNAPCHAT SOM PHOTOSHOP:

Da jeg skulle se etter ny sofa lurte jeg lenge på hva slags type jeg ville ha. Da jeg kom over Anne (fra Sofacompany) og falt pladask for fargen, hadde jeg lyst på den, men en sofa er jo en svindyr investering, så jeg ville liksom være noenlunde sikker òg. Ikke hadde jeg tid til å dra på showroom og prøvesitte og se den live (jeg er jo så utålmodig at hjelp), så jeg nøyde meg med en enkel redigering i Snapchat for å se om den passet inn i kåken:

FETT, tenkte jeg og bestilte. Her er den på ordentlig – sammen med noen bilder jeg prøvde å redigere inn på veggen over, da jeg var på jakt etter dèt:

Kjøpte forøvrig ingen av bildene. Jeg vil ha mine egne bilder på veggen, så nå venter jeg bare på lønn så jeg kan bestille!

2. TA AV BOKOMSLAG
Jeg er irriterende opptatt av estetikk og farger, og noen av bøkene mine er rett og slett stygge der de står. Som den rød «Digital demens»-boka?

Heldigvis har de fleste bøker en annen farge under omslaget, så ved å fjerne dem kan du kvitte deg med farger du ikke liker i bokhylla. På det nederste bildet er altså den røde boka blitt sort i stedet. Nå får jeg bare rykninger i øyet av den gule, dessverre er det en pocket så jeg får ikke gjort noe med den heller, haha.

En annen idè jeg har sett på Pinterest, er å sette alle bøkene med ryggen inn. Har ikke gått inn for dèt helt enda, liker jo å se hvilke bøker jeg har òg.

3. TENK UTENFOR BOKSEN BLOMSTERPOTTA

Jeg er ganske låst i hjernen min, når det kommer til hva ting skal brukes til. Før Pinterest tenkte jeg alltid at kurver var forbeholdt blader eller pledd. Krakk var et hjelpemiddel for å komme seg høyere opp, ikke blomsterstativ. Alle tingene har en bestemt funksjon – og den har de liksom vært forpliktet til i mitt hode. Men så kom Pinterest, og jeg oppdaget at man ikke MÅ følge reglene. Høres banalt ut, men jeg har altså vært så låst en gang at dette ble en helt ny verden for meg, haha. Nå har jeg kurv som blomsterpotte, en kleshenger som tørkerullholder, krakk som pidestall, ooog det var det jeg kom på i farta. Sikkert selvsagt for mange av dere, men for skylapphjerner som min egen kan det sikkert være nyttig å bli utfordret på at ting som i utgangspunktet har èn rolle faktisk kan fungere i flere. Nå har jeg kurver til alt; èn til ved, en til papirinnsamling, en til blomster og en til sudoku. LIVING LIFE TO THE FULLEST, hæ? Gæærn.

Hvis du vil følge meg på Pinterest finner du profilen min her. Jeg er sjukt aktiv.

Har du noen triks i ludo for interiør?

9 kommentarer

 1. Takk for boktips! Jeg har en ganske liten leilighet, så bokhyllene mine tar opp en god del av stua – og jeg irriterer meg skikkelig over fargene på omslagene. Vil jo gjerne organisere bøkene tematisk, men det blir fargekrasj uten like. Skal se om det skjuler seg noen mer diskré farger under omslagene.

  (Synes jo egentlig gult og svart kan være kult, men ikke midt blant andre farger.)

  1. supermarie

   Jaa, forhåpentligvis gjør det det! Nei, enig – og så passer det ikke med alle de andre fine fargene på bøkene mine, haha.

 2. Sorter bøkene etter farge er mitt tips!

  1. supermarie

   Det går ikke samtidig som jeg sorterer etter høyde 🙁 Haha

 3. Har alle bøken med ryggen innover, hatt det et par mnd no trur eg. Veldig fornøg! Blir ikkje så rotete med resten av alt som er i rommet, og så synst globusen og den grønne hengeplanten som står på toppen mykje bedre 🙂 Veit ka bøker som står der, og omtrent kor dei står. Så ingen problem å finne den eg vil ha – og har forsåvidt tid til å leite litt om eg må det.

 4. Det snapchat-tipset var sååå smart – takk! Og sofaen din er sjukt fin.

  1. supermarie

   Så bra det kom til nytte! Og ENIG! Sofaen er magisk <3 Takk selv!

  1. supermarie

   Haha, elsker den!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *