Helt nytt kjøkken til 79 kr

….kjøpte dukkehus til 79 kr på Nille!

Neida. Ville bare kjenne litt på følelsen av å lede clickbaiting-gamet i blogg-Norge noen sekunder her. Men det er faktisk sant; i dag fikk jeg et helt nytt kjøkken til under hundrelappen. Dere som følger meg på Snapchat har jo sett hele historien allerede, men jeg våknet altså opp og fant ut at jeg har en fargehandel rett borti høgget. Tenkte meg dit for å hente noen fargeprøver bare, for jeg har mislikt fargen på kjøkkenskapet mitt lenge, og endte opp med å kjøpe to små spann med prøvemaling òg – egentlig bare for å male på en papplate som jeg skulle sette opp foran kjøkkenet og se om jeg likte fargen eller ei, før jeg gikk til innkjøp av et helt spann. Men så bestemte jeg meg for å bare gønne på  i stedet- og male rett på skapene, med fargeprøvemalinga.

FØR:

ETTER:

…og tror dere ikke den lille dritten til niogsøtti rakk til hele kjøkkenet? Jeg har over halve boksen igjen, og mangler bare seks dører + kanten nede langs gulvet. En-de-lig fikk jeg igjen for å alle de gangene jeg har fått en miniboks med leverpostei til å rekke over 3-4 brødskiver. Sparekonseptet mitt fungerte utmerket på kjøkkenet med det vesle malingspannet òg, haha.

Fargen er fra Lady og heter Sophisticated blue. Jeg skvatt litt det første kvarteret etter at jeg ga meg for i kveld, det er jo litt av en overgang å gå fra så lyst til så mørkt, men jo mer jeg kikker bort på kjøkkenet – jo mer liker jeg det. Trenger bare noen nye håndtak – mulig jeg gjør det enkelt (les: billig) og bare sprayer de jeg har i gull. Fargehandelen solgte nemlig gullspray til 88 kroner også!

Det andre prøvespannet jeg kjøpte er en mørk rosatone som heter Savanna Sunset. Den fyker rett opp på veggene på soverommet – jeg orker ikke lenger å starte hver dag med øyeskader som følge av den grusomme blåfargen fra 80-tallet. Herregud, så gøy det er å sakte men sikkert fjerne alle spor etter den tidligere eieren, og oppleve at leiligheten blir mer og mer meg. Enda gøyere at det kan gjøres så billig – mens jeg venter på å bli rik igjen så jeg kan ta tak i de større tingene; nytt gulv og nytt bad. I skrivende stund har jeg et kjøkken til 79,- og en vask stablet på bøker, haha. Men det har jo sin sjarm det òg.

4 kommentarer

 1. Så gøy med forandringer! Er spent, og litt skeptisk, til om malinga holder seg på de Skapdører. 😀

  1. supermarie

   Haha, sjæl! Får bare la være å herje for mye 8)

 2. Det er så gøy å se hvor stor forandring litt maling gjør! Ser skikkelig bra ut!
  I går kjøpte vi et 3-liters spann til 99,- på kampanjepris, det gjorde meg ganske glad, haha! Maling <3

  1. supermarie

   Jaa sant?! Takk! Oi, det må jeg si :O KUPP! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *