Anmeldt

I dag gjorde jeg meg selv til en fornærmede. To menn anmeldt for seksuelt krenkende adferd, populært kalt dickpics. Jeg spratt innom politistasjonen i går, dagen etter nok et fremmed kjønnsorgan tikket inn, og fikk avtale med en betjent i dag. La frem bevismateriale og forklaring og forlot stasjonen i lettelse. Nå har jeg gjort mitt. Jeg følte jeg ble tatt på alvor, enda så tragikomisk hele fenomenet er, og krysser fingrene for at avsenderne i det minste får besøk av en uniformert en, eller en telefon. Bare en hvilken som helst reaksjon fra lovens lange arm som forteller dem at det de driver med ikke er greit og at det kan få konsekvenser. Og så håper jeg min iherdige kamp via både Snapchat (superbrud) og Facebook-siden min kan gjøre så flere velger å anmelde, og at ordet om at det faktisk er straffbart sprer seg. Det går under straffeloven for blotting, med en strafferamme på inntil ett år i fengsel. ER det verdt det, de 5-10 sekundene med kjønnsorgan via Snapchat?

Les også: La Snapchat være en penisfri sone

Ellers har jeg solgt unna et teppe i dag! Jeg elsker Finn.no, så mye at jeg kan risikere å sitte igjen med ingenting annet enn den nye sofaen min og gullbordet til slutt. Det er så gøy å selge, og etter at jeg skeiet ut litt i Sverige i går tok det helt av her hjemme. Måtte reparere den dårlige samvittigheta for å ha brukt litt penger, og jeg har i hvert fall tjent inn den jakka jeg unnet meg, og i morgen har jeg rettferdiggjort dusjhengeren òg. 50 kroner her og 50 kroner der blir plutselig noen lapper!

Dere da? Gjort noe gøy i dag?

6 kommentarer

 1. Veldig, veldig bra, Marie!! Du er et forbilde! 🙂

  Jeg har solgt litt på finn.no i dag jeg også. Ble endelig kvitt den gamle bilen min i kveld etter å ha hatt to biler i to og en halv måned! 😀

  1. supermarie

   Takk for fine ord! Så deilig å få unna en hel bil – grattis!

 2. Utrolig bra! Kanskje også flere nå tør å gjøre det samme som deg 🙂

  1. supermarie

   Håper det!

 3. Synes det er så bra at du tar opp dette. Synd at det må bli så ofte!!

 4. Jaa så bra! Er letta over å høre at du ble tatt på alvor også.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *