Høsten

Jeg trenger ingen 1. januar for å prøve å starte et nytt og bedre liv. Starter nå!

I høst skal jeg:

 • SETTE OPP BUDSJETT. Denne måneden får jeg min første lønn som fast ansatt! Når den kommer skal jeg sette opp månedlig budsjett og se hva jeg sitter igjen med etter at alt det kjedelige er betalt. Jeg gleder meg, jeg. Penger og sparing har blitt så gøy (og litt slitsomt) etter at jeg måtte klare meg uten lønn noen måneder. Jeg ser ingen grunn til å begynne å kjøpe lunsj hver dag igjen, selv om jeg nå har råd. Jeg vil heller spare og fortsette med de ørsmå leverposteiboksene som viser seg å vare et halvt brød hvis jeg bare jobber hardt nok, ehe. En krone her og en krone der!
 • PÅ ØVELSE. Nå skulle jeg vært en klikkprostituert toppblogger, da kunne jeg skrevet «JEG SENDES TIL UTLANDET SOM SOLDAT» som overskrift på dette innlegget, for jeg skal faktisk øve i…… Sverige!
 • LAGE UKESMENYER IGJEN. Jeg var så flink til det før; det å sette opp menyer hver søndag, sånn at matinnkjøp og alt ble mer effektivt – og billig. I høst skal jeg gjeninnføre dèt regime, det er i grunn hakket mer gøy å lage mat om høsten også, når varmen og solskinnet ikke lenger maser på meg fra utsiden.
 • TRENE IGJEN. Jeg var så flink da jeg bodde et steinkast unna treningssenteret, alt har dødd ut i jaget etter å komme seg tidlig hjem med toget. Men vi har treningssenter på kontoret, med instruktører og gruppetimer og alt, så jeg har ingen unnskyldning. I høst skal jeg bli snill mot helsa mi igjen! (Prøvde min første time på mandag. Sliter fortsatt med å gå)
 • HOLDE FOREDRAG. To stykk, faktisk.
 • KOSE MEG. Lage julegaver mens jeg hører på podcast, strikke, lese bøker, tenne lys. Jeg syns høsten er vakker, jeg.
 • PLANLEGGE NESTE REISE. Jeg stikker i tradisjonen tro av til nyttår igjen. Denne gangen innenfor Europas grenser. Gleder meg til å ta dere med!
 • FÅ NYTT BARNDOMSHJEM. Storebroren min har jo tatt over det forrige, og i høst flytter mamma inn i det nye. Gleder meg til rødvinskvelder, innredning og overnatting og et helt nytt kapittel på den fronten – selv om det òg har en sørgelig bakgrunnsmelodi. Men når livet serverer sitroner, gjelder det å lage lemonade, sant?

Hva skal dere i høst?

10 kommentarer

 1. Solfrid

  Masse bra planar!
  Budsjett og ukeplan høyres lurt ut, kanskje eg skal prøve meg på det óg. Ehe (får sjå korleis det går si).

  Eg skal
  jobbe så mykje som mogleg (hei 50% fast..)
  kome meg ut i naturen
  spele meir langeleik og danse meir stepp
  kanskje tørre å byrje i kor (kvifor er synging så mykje skumlar enn dansing?…)
  kanskje ut på reise. Håpar det går. Enten med veninne eller prøve meg på eigehand, ih.
  ta meg saman, både i matvegen og treningsvegen.

  La hausten komme!

  1. supermarie

   Haha, ja, kjenner jeg meg selv rett er jeg kjempeflink i cirka 14 dager, og så dør det ut. Igjen. Men verdt et forsøk!

   Høres ut som en fin høst <3 Sang i kor før selv – det er jo så gøy!

 2. Benedicte

  Jeg skal:
  Reise- hjem til vestlandet en veldig lang helg om bare to uker. Og til Granca en uke i oktober for å komme meg litt bort fra mørketiden her i nord.
  Trene- løpe for livet pga jobben.
  Lese- har ca 20 bøker i bokhylla som venter på å bli lest. Minst 1 bok i mnd.
  Strikke- ta frem prosjektet jeg begynte på forrige vinter. Jeg legger alltid fra meg strikketøyet når det blir varmere ute..

  Til slutt skal årets nyttårsforsetter avsluttes. Det om fast sparing i mnd har jeg holdt hele året +litt ekstra. Det om å bruke mindre tid på telefonen begynte jeg på denne uken (aldri for sent å starte på nyttårsforsettene). Må muligens videreføre begge to til 2018

  1. supermarie

   Fine planer! Granca er alltid en god idè 😀 Ja, dette med telefonen skal jeg innføre igjen også, savner den tiden da jeg logget av kl ni hver kveld…

 3. Bra høst! Og ja, lemonade er bra <3 Håper i hvert fall at du kommer til å kose deg masse ;*

  1. supermarie

   Takk det samme, fine deg <3

 4. Gleder meg til ukesmenyer, og spent på å høre hvor du skal til nyttår!

  Jeg skal ta mine siste fag på studiet, og forhåpentligvis finne meg en jobb i København. Og så skal jeg gå masse i Bergensfjellene i nye fjellstøvler!

  1. supermarie

   Ååh så spennende! Masse lykke til med innspurten og jobbsøking!

 5. Åh, dette var et morsomt innlegg! Gleder meg til å følge deg på reise igjen, og i hverdagen også selvfølgelig. Å strikke og lese bøker er ting jeg har blitt god til å prioritere de siste månedene og det er nesten som terapi for meg. Så deilig!

  Enig i at høsten er fin, men her i São Paulo holder vinteren på å slippe taket, så nå som våren kommer hit skal jeg: være mer ute, lære meg å lage coldbrew/kaldbrygget kaffe fordi jeg ikke orker varm kaffe når det er 30+, ta mer bilder og jobbe superhardt med å få åpnet min norske kafé ila et par mnd. Det blir fint!

  1. supermarie

   Takk, så bra det falt i smak! Enig – drar aldri på jobb uten boka og strikketøyet i veska, perfekt for togtur 😀 Ååh, den der coldbrewen ble jeg ufrivillig introdusert for i Japan, haha. Likte det IKKE! Men hadde nok likt det i 30+ hver dag selv. Lykke til med café – så utrolig spennende! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *