Papirøen

Bilder fra Papirøen, København. For et fantastisk sted! Jeg dro altså til Danmark med jobben fra onsdag til i går. Onsdag kveld dro vi til Papirøen, en stor hall med forskjellige streetfood-boder, minner litt om Mathallen i Oslo – bare at denne var enda bedre (og billigere). Nye Vippa i hovedstaden vår skal visst også være noe av det samme, men der har jeg ikke vært enda, så jeg kan ikke si så mye om den. Har dere? Er det verdt et besøk?

Jeg hører rykter om at Copenhagen Street Food på Papirøen skal legges ned/flyttes i desember, så hvis dere skal til København i nær fremtid ville jeg passet på før det er for seint! Nydelig mat til en hundrings, øl til førti. Dette er det eneste stedet jeg har smakt taco som smaker akkurat som den tacoen de lager i Mexico! Det er åpent til klokka ni om kvelden i ukedager, til klokka ti i helger.

I går og i dag har jeg hatt besøk av de to venninnene jeg har i Moss. Carina har jeg digget siden barneskolen, Marita siden ungdomsskolen. Jeg vet ærlig talt ikke hvordan jeg hadde overlevd her uten dem, eller om jeg hadde flyttet hit i det hele tatt. Carina flyttet hit først, så kom jeg og så Marita og nå eier vi hvert vår rede alle tre. HERREGUD, så voksent, jeg orker ikke.

Resten av helga skal jeg fint lite – pusle rundt i leiligheta, starte på ny bok, strikke og se på film. Jeg elsker planløse helger – de kommer altfor sjeldent.

Hva skal dere i helga?

3 kommentarer

  1. Høres fint ut! Har ikke vært på Vippa selv, men hørt mye bra. Snapkollektivet-treff der? Hehe. I helga skal jeg bare slappe helt av!

    1. supermarie

      Jaaa! Det hadde vært så kos!

  2. Har ikke vært på Papirøen, enda hvor mange ganger jeg har vært i Køben. Satser på et besøk om noen uker 😉 Jeg har vært på VIPPA. Det er ganske kult der. Tror nok du hadde likt det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *