Mediagic #79

Denne ukens funn fra Internettet:

 • Denne kronikken, som setter spørsmål ved hvorfor VG satt opp en debatt mellom Listhaug (FrP) og Qureshi (Islam Net). «- Fra hver sin ytre fløy får de representere verdens to største religioner, uten motstand fra andre muslimer eller kristne. »
 • Denne videoen, som harselerer med Norge og Listhaug (sånn, ferdig med svertekampanjen min mot Listhaug nå, ehe. OR AM I?) (Seriøst. Orker ikke fire nye år. Orker ikke!)
 • Over til noe litt mer muntert og upolitisk: denne samlingen av morsomme tekstmeldinger fra fedre
 • Denne appen – Headspace. Det er en enkel innføring i meditasjon, men jeg bruker den mer som sovemedisin. Stemmen er så behagelig å høre på, jeg gjør alltid som han sier og blir til slutt så avslappet at jeg sovner fra hele greia (hvert trinn varer i 10 minutter). Anbefales – både for å lære mer om meditasjon, og for å sovne fortere!
 • Denne serien hos NRK, basert på en sann historie; NSU – Terror i Tyskland. Jeg har sett episode 1 og 2, og fy fader. Datidens kommentarer som ble skreket av høyreekstreme ungdommer i gata («Tyskland for tyskere!») minner altfor mye om kommentarfeltet på Facebook. Har vi ikke lært EN DRITT?
 • Denne dokumentaren: DiCaprio – før syndefloden, om miljø og hvordan vi ødelegger verden. (OBS: må sees før torsdag – da fjernes den fra NRK sine nettsider!)

3 kommentarer

 1. Du burde lese denne om du ikke har allerede http://p3.no/slik-funker-stortingsvalget/

  1. supermarie

   Ja har lest den faktisk! Nydelig!

 2. Sa det jo på snap men ÅH som jeg lo av den daddy jokes greia 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *