Chamorro village

Hei moderlandet! Gårsdagen min så sånn cirka sånn her ut: 


Jeg startet dagen med å gå til King’s for pannekaker til frokost, det har blitt mitt stamsted her nede. SÅ godt! Etterpå ruslet jeg litt i butikkene i området, før jeg busset tilbake (det går shuttle-busser mellom alle hotellene og til de mest populære stedene for 4 dollar) og hang ved og i bassenget på hotellet. Jeg hadde hele shiten for meg selv, så fikk boltre meg med selvutløseren – endelig. Det eneste vanskelige med å reise alene er de der kule bildene jeg ser for meg, men som ingen kan hjelpe meg med å ta. Med mindre jeg får hele bassenget for meg selv, da, da klarer jeg meg selv.

Når klokken dro seg mot fem la jeg ut på nye eventyr – denne gangen i retning Hagatna. Dattera til Juan tipset meg om en dans som skulle skje i Chamorro village hver onsdag, så jeg kastet armene i været og tenkte JAJA, hvorfor ikke. Gåturen tok meg en time, langs havet – det var så nydelig! Jeg elsker å bare rusle sånn, med musikk på øret og kamera i hånda. Vel fremme i Chamorro village yret det av liv – i motsetning til da jeg besøkte stedet for fem år siden. Da var det helt dødt, verre enn en kirkegård (for der forventer man jo liksom at folk ligger i ro, i en Chamorro village burde det strengt tatt være litt mer som skjer). Jeg ble så glad da skuffelsen ble erstattet med ekstase, og ble værende der i hvert fall et par timer. Så på dansen, kikket i butikkene, snakket med lokale (ingen her vet hvor Norge ligger, haha), og bare surret rundt, før jeg tok taxi tilbake til hotellet i mørket. 

Dagen i dag skal jeg fortelle om senere – nå venter jeg på å bli hentet, Priscilla og Juan har invitert meg på middag i kveld! Det er så koselig å komme hjem til lapp på gulvet om at noen har prøvd å få tak i meg mens jeg var ute <3 

Skrives senere! 

2 kommentarer

  1. Åå, for et fantastisk sted! Guam må visst på lista over steder jeg MÅ besøke i løpet av livet.

  2. Er så misunnelig på de solnedgangene du snapper.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *