Takk for nå, Japan! 

Flyreisen til Tokyo er sponset av KLM / jeg er ambassadør for flyselskapet 


God morgen, Norge! I dag reiser jeg videre til Guam. Gårsdagen var så fin, jeg dro for å se tempelet Sensō-ji i Asakusa, ruslet rundt i gatene der (utrolig fine – og stor sjanse for å gjøre et kupp på sko, bare synd alle var for små for meg…), før jeg gikk over brus til Ryōgoku og Kokugikan – arenaen for sumobryting. Var SÅ gira på å se en kamp, eller trening, men det var stengt og så ikke ut som sesongen starter før i september. Så da dro jeg til Shinjuku for å spise sushi istedet – på en restaurant tatt ut fra fremtiden. Skal fortelle mer og vise dere bilder senere!

Med en uke i Tokyo bak meg kan jeg med hånden på hjertet si at jeg aldri har følt meg så trygg i en by noensinne. Ikke én gang har jeg opplevd slibrige tilrop fra menn, hører riktignok rykter om at de tafser som huleboere på pendlertogene – så mye at de har innført egne vogner for kvinner, men de togene har åpenbart ikke jeg tatt. Alt og alle har vært en fryd og gammen, og det har vært så deilig å for en gangs skyld kunne slappe helt av i en stor og hektisk by. Nå er jeg klar for å gire ned enda et hakk, på strendene i Guam. Juan skal plukke meg opp på flyplassen i kveld. Jeg gleder meg så fælt til å se han igjen! 

1 kommentar

  1. Jeg blir så glad over at det finnes steder her i verden hvor man slipper å høre slibrige tilrop og trakassering på gaten! Jeg har egentlig aldri hatt interesse for å reise til Japan, men etter å ha fulgt storyen på snapchat må jeg si at det har endret seg betraktelig!
    Kos deg masse i Guam! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *