Mediagic #78

Jeg blir så unødvendig glad når dere forteller meg at dere liker denne spalten så godt, haha. Jeg elsker jo å ramle over fine ting på Internett, og enda mer å dele det videre! Her er ukens godbiter:

  • Denne dokumentaren om Ranias flukt fra Syria til Europa. Jeg begynte å grine da de kom til grensen til Makedonia, og ble skutt på med tåregass og gummikuler. Dette skjer i EUROPA! Jeg orker snart ikke mer av denne drittverden hvor mennesker akkurat som oss ofrer livet for å komme seg i trygghet fra bomber og elendighet, og nordmenn sitter hjemme i de slitne kjellerleilighetene sine og lirer av seg «bare å bli hjemme det vel» i kommentarfelt Facebook rundt. Hva med å løfte en LITEN finger for å forsøke å bli LITT mer opplyst, LITT mindre ignorant og LITT mer menneskelig?! ÅÅÅRH!
  • Dette Facebook-innlegget fra Sophie Elise, etter all rasismen i kommentarfeltet til musikkvideoen hennes. Mange mener mye om jenta, jeg er ikke alltid enig i det hun fronter og står for, men jeg elsker at hun bruker den sterke stemmen sin til å løfte frem ting som dette. TAKK for at du gidder, SE
  • Denne artikkelen om det skremmende landskapet vårt i sosiale medier for tiden, som minner mye om oppløpet før valget i USA
  • Denne takken til Norge fra Per Fugelli, som har reist til Jæren for å dø
  • Dette nyhetsbrevet, til forskning.no. Jeg abonnerer på ukentlige mailer – så mye interessant vitenskap om hverdagsliv og mennesker og verden, kort oppsummert i innboksen hver fredag

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *