Pinterest sa det var greit

SE på det bordet. Er det ikke nydelig? Jeg fant det i en bortgjemt butikk like ved tanta mi i helga, og falt pladask, den hadde vært så perfekt til den blå velour-sofaen jeg straks har i stua! Prisen bekymret meg litt et sekund der, men så kom jeg på at jeg har nesten 3000 kroner på Morsom Sparing-kontoen min*, penger jeg egentlig skulle bruke på neste tatovering, men jeg vurderer å omprioritere – en tatovering kan jeg ta når som helst, bordet kan bli solgt. Jeg tror ikke hjertet mitt tåler det sistnevnte.

Jeg har som dere vet blitt (/alltid vært) en slave av Pinterest – finner SÅ mye inspirasjon til interiør der, og i følge appen er gullbord helt perfekt til blå sofaer. Så jeg tror jeg må slå til. Mamma må bare ta mål først, og sofaen må komme sånn at jeg får sett at det ikke blir for lite. Jo mer jeg tenker på det, jo mer driter jeg egentlig i det. Jeg må faktisk ha det bordet. Hvis det ikke allerede er solgt, da. Bank i bordet, he-he-he (forresten, ikke gjør det. Det kan knuse).

*Morsom Sparing er et konsept i banken hvor alle beløp jeg drar med kortet mitt rundes opp, og det som er «til overs» går automatisk inn på egen sparekonto. Hvis jeg feks kjøper noe til 56 kroner, går 4 kroner inn til sparing. Genialt! 

5 kommentarer

 1. Åh, kan se for meg at det der blir nydelig sammen med den blå fløyelssofaen!

 2. Hei! Bordet var sjukt fint, og passer antagelig supert til den nye sofaen! Digger å følge innredningen i leiligheten din, det er så gøy og morsomt å se forandringene. Driver faktisk litt med det samme selv, har akkurat flyttet, og i den forbindelse har jeg sikkelig lyst på en slik dørmatte som du har «det er ingen skam å snu». Jeg lurte på om du kanskje kunne si hvor den er fra, sliter med å finne den på nett 🙂

  1. supermarie

   Ikke sant?! Takk, så hyggelig! Dørmatta er fra Feel, en interiørbutikk i Moss 🙂

  1. supermarie

   Oi, ja! Bare at nattbordet ser en del mindre ut + at den ikke har glassplate. Men en god nr 2, da! Hehe. Takk for tips!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *