«Gresset er mest sannsynlig grønnere på neste sveip»

Det er ingenting som beroliger meg mer enn å være sammen med det nydelige opphavet mitt, når jeg er med dem kan liksom resten av verden bare gå sin gang – uten meg. Jeg har vært med dem hele helga; fredag fylt med vin, kinasjakk og spørrebok, lørdag med slektstreff på hytta og søndag med piknik på Isegran for å feire at supermamma fyller år i dag – hipp hipp!

Jeg føler meg nesten uvanlig som har en familie som fortsatt holder sammen til døden skiller oss ad. Vi har ingen skilsmisser, ingenting. Når jeg ser rundt meg får jeg inntrykk av at kjærligheta har blitt for lettvint for folk, det er så synd, og jeg tror ikke vår generasjon kommer til å minske skilsmissestatistikken noe særlig, med Tinder og «gresset er mest sannsynlig grønnere på neste sveip»-mentaliteten. Jada, jeg vet mennesker ikke er skapt monogame, men allikevel. Jeg er så latterlig urtradisjonell når det kommer til ekteskap og troen på at to mennesker faktisk kan holde sammen til the bitter end, hvis man bare gjør en innsats og grunnmuren er solid nok. Og jeg er så takknemlig for den muren familien min har bygget rundt meg.

/tankespinn slutt. Poenget mitt er egentlig bare at ilu, familien. Takk for en fantastisk helg!

5 kommentarer

 1. Høres så fint ut å ha en familie som holder sammen slikt <3

 2. Jeg har store planer om å dra skilsmissestatistikken ned! Jo da, vi er uenige rett som det er, men selv når jeg er som mest matsur (og det blir jeg dessverre ofte…), er jeg ikke et sekund i tvil om at det er han jeg vil være sammen med resten av livet. Lenge leve kjærligheten! ♥︎ For ordens skyld har vi begge skilte foreldre 😉

 3. Solfrid

  Hurra for supermamma! Og kjærleiken.

  Familien min er lik, ingen skilsmisser. Føles nesten rart (i forhold til, høhø, neida) med tanke på statistikken og alt ein høyrer om kor mange som blir skilt.

  (Så blei eg usikker på om eg kunne brukt i forhold til der likevel, men med tanke på høyres meir riktig ut i mitt hovud.. Jadda. What have you done!)

 4. Camilla

  Var nylig på reise med mamma og pappa og da merket jeg at vi er en ganske fin familie vi og. Har flyttet hjemmefra så ser de ikke daglig lenger, og når jeg først er hjemme er jeg ofte med venner isteden. Men å leve tett på hverandre i en uke viste meg at de fortsatt er ganske ålreite:D <3

  Ang kjærligheten så skjønner jeg hva du mener, men jeg syns også at livet er for kort til å være i et forhold man ikke vil være i av div grunner. Mange gir kanskje opp for lett, men samtidig så skal man ikke bli bare fordi man ikke vil bli dømt for å være skilt. Men man burde jo ikke bryte fordi man alltid tror man kan finne noe bedre, da burde man kanskje ventet litt med å binde seg i utgangspunktet. Men skjønner at du ikke mener at man skal holde sammen uansett hva altså;)

 5. I min familie er det skilsmisse i nesten alt av ledd, men jeg satser på at jeg ikke opprettholder den trenden 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *