Ny sofa og nytt barndomshjem

Skal jeg si dere noe skremmende? Jeg har bodd i leiligheten min i snart ett år allerede. Skal jeg si dere noe enda mer skremmende? Det er FEM år siden jeg dimitterte fra militæret. FEM! Men det var ikke det jeg skulle si nå.

Jeg flikker stadig rundt i mitt lille rede, ommøblerer og ordner, bytter farger og stil – føler meg litt som en fugl som flytter rundt på kvistene sine året rundt, for å få det helt perfekt. Jeg elsker det! Her om dagen fikk jeg endelig mail om at jeg får tilbake penger på skatten òg, akkurat nok penger til å dekke DRØMMESOFAEN!

(Dette er ikke drømmesofaen, det er den nåværende som straks skal ut, den er fin og god og grei – men føler den er så klumpete)

Her er stoffprøven på sofaen jeg har kjøpt, som jeg i går fikk mail om at er på vei. Fargen heter petrol, stoffet er velour. Jeg gleder meg sånn til å vise dere den! Jeg har ikke prøvesittet, men den er så vakker at jeg tenker komforten får bare være som den er, haha. Som dere vet ligger og sitter jeg jo uansett mest på gulvet når jeg er hjemme, og har jeg gjester på besøk er det alltids en fordel om sofaen er vond, for da blir de ikke værende i all evighet, hehehe, neida. Neida.

Ellers har barndomshjemmet mitt byttet eier denne uken. Jeg har ikke tatt det helt innover meg enda, men tror det bare blir bra, det blir jo værende i familien, selv om det blir litt rart òg. Som en endelig bekreftelse på at alt er annerledes, og ingenting noensinne blir som før. Helt siden julaften har huset hatt et stort tomrom ved seg – i dobbel betydning, og selv om jeg elsker alt mellom de fire veggene, har jeg følt meg trist hver gang jeg er hjemme. Tomrommet gjorde at huset plutselig føltes gigantisk, og fikk et sørgelig ekko. Nå fylles det med liv igjen takket være storebror og familien hans, og jeg gleder meg til nytt kapittel med «nytt barndomshjem» et helt annet sted. Det er tross alt ikke huset i seg selv – men menneskene inni som gjør et hjem til et hjem.

6 kommentarer

 1. Gjertrud

  Apropos flytte rundt på kvister: jeg er litt bekymret siden du driver og kaster 5 ting om dagen for tiden, heheh, så jeg lurer på om du fortsatt har det lille treet? 🙂

  1. supermarie

   Haha! Ja, treet lever fortsatt i beste velgående (så langt et dødt kirsebærtre kan leve, da) 😀

 2. Woah! Den fargen og det stoffet! Må jo være en magisk sofa, gleder meg til å se den!

  1. supermarie

   JAA, ikke sant?! Åh. Tror den blir superfin!

 3. Ooo, spennende! Gleder meg til å se! Hvor har du bestilt i fra? Er på jakt etter ny selv, og er så «lei» av alle de vanlige de har på ikea, bohus o.l.

  1. supermarie

   Jaa! Bestilte fra Sofacompany – de har vilt mange fine, og de er faktisk ikke så gale i pris!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *