Sommerdilla

I sommer har jeg hengt meg fullstendig opp i disse tingene:

 • P3 Dokumentär: podcasten har nesten gått non-stop i hele juli, etter at jeg begynte å abonnere. De lager så himla bra dokumentarer – om så tragiske saker, at jeg på det verste hadde mareritt gjennom hele natten om at jeg kastet opp blod (mange av episodene handler om drap).
 • Wish: jeg har stått i mot SÅ lenge, helt til nysgjerrigheta tok overhånd. Har ikke handlet så mye, bare et par neglelakker og noen smykker (ting er jo seriøst gratis eller koster 8 kr?). Lar det bli med det, nå skal resten av pengene gå til Japan og Guam, og jeg trenger strengt talt ingenting av det jeg faller for der inne.
 • Jodel: aldri vært særlig interessert i denne kanalen, men nå titter jeg innom stadig, etter all medieoppmerksomheta. Skriver aldri noe, da. Med mindre noen ber om tips til takeaway-mat i Moss, eller hvordan man kan trives bedre i eget selskap.
 • Tragiske bøker: vet ikke når eller hvordan eller hvorfor jeg tiltrekkes så fælt at grusomme historier, men dette er visst sommeren for dèt. Boka om tragedien på Everest har jeg allerede skrevet om, og for tiden er jeg halvveis i En av oss av Åsne Seierstad. Midt i kapittelet hvor bomba lages, i juni 2011. Etter å ha lest om barndommen til monsteret begynner jeg å forstå mer av hvorfor han ble så umenneskelig. Boka er sterk, detaljert og så langt kan den anbefales, men du må stålsette deg først. For det gir innsyn i en gal manns verden, parallelt med de vakre sjelene som ble rammet av de fryktelige handlingene hans. Det er skremmende å tenke på at det finnes sånne mennesker der ute – blant oss, og utenfor.
 • Ankelsmykke: SÅ FINT! Har et i gull jeg fikk av støvet (mamma og pappa) en gang i tida, tror jeg. Tar det aldri av. Kanskje til vinteren.
 • Maplestory: jeg spilte dette dataspillet da jeg var yngre og hang på Lisleby med guttegjengen min, nå har det kommet i lommeversjon – en app! Allerede kommet til level 26, driver og trener meg opp til 31 så jeg kan ta bossen. Haha. Det er et fargerikt spill med masse søte dyr man skal drepe (før de dreper deg).

Hva har du dilla på i sommer?

8 kommentarer

 1. Pinterest. Personlig planlegger. Hest. Yoga. Rømme, haha.

  1. supermarie

   Rømme? Haha! Fantastisk 😀

 2. Totalt hekta på Pinterest, interiør og DIY. Skal flytte inn i min helt egen nyinnkjøpte leilighet i slutten av måneden! Så mye fint å finne på Pinterest

  1. supermarie

   Ååh så gøy! Gratulerer med leilighet! Har HELT hangup på interiør for tiden selv. Elsker det!

 3. Karoline

  Jogge, game of thrones, ellers har liksom jobbSommer tatt knekken på andre rare sommernykker.

  Men nå ble jeg nysgjerrig, hva er dine tips for å trives bedre i eget selskap?

  1. supermarie

   Jeg elsker jo å være alene, så vanskelig å skulle sette seg inn i hvordan det er å IKKE like det, men ser for meg at det å sette på en podcast feks gjør at man ikke føler seg så alene. Evt pusle med småting en liker, lese en bok, rydde i klesskapet, ansiktsmaske (hvis man liker sånt). Kanskje prøve meditasjon gjennom appen Headspace (som forøvrig er superbra!), og lære seg å slappe av i eget selskap? Vet ikke, haha. Verden er jo alltid «et tastetrykk unna», sånn hvis det å omgås bare seg selv føles HELT uutholdelig.

 4. Har i hvert fall dilla på P3-dokumentär 🙂 (Etter at du har anbefalt det!)

 5. Orphan Black, strikking, lipton iste og Storytel er nok mine sommerdiller i år 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *