Hvis leiligheta hadde videoovervåkning

…ville du ha sett at:

 • Jeg danser uansvarlig mye; når jeg pusser tennene, i dusjen, når jeg finner frem antrekk, når jeg lager mat
 • …og så synger jeg samtidig. Jeg velger å ignorere luka i stua som fører rett ut til der hvor naboene går for å komme til sine leiligheter. Lener meg på tanken om at de er pensjonerte og hører dårlig hele gjengen, neidajoda
 • Jeg nesten ikke rører vasken min lenger (hvorfor kan du lese HER)
 • Jeg er et nervevrak når jeg tar ut av oppvaskmaskina; jeg har det grufulle braket i hodet mitt enda, fra da vasken raste ned fra gipsveggen på badet, og ser for meg at hver gang jeg setter inn en skål eller tallerken i kjøkkenskapet som henger høyt oppe? Så raser den dritten òg
 • Jeg ligger mer på gulvet enn jeg ligger i sofaen
 • Jeg ommøblerer og danderer leiligheten sikkert to ganger i måneden. ELSKER det
 • Jeg snakker til meg selv i overkant ofte, gjerne på nordlandsdialekt (sjefen min er fra Narvik, tenker alltid på dialekt etter jeg har tilbragt en dag sammen med noen som snakker noe annet enn bokmål) eller Kardashian-amerikansk
 • Jeg har det enten VILT rotete, eller veldig ryddig – ingen mellomting
 • Jeg vasker gulvet sjeldnere enn jeg burde
 • Jeg kvitter meg med 5-20 ting hver dag (litt mye i det siste, fått helt hekta på å eie mindre) (er med på Tine Katrine sin «5 ting mindre i 100 dager)
 • Jeg roper til telefonen min støtt og stadig, hvis jeg kommer over irriterende mennesker på Internett («Ble du FØDT i går, eller bare liker du å fremstå sånn?», «HERREGUUUD!!!», «For.Banna. Idi.Ot….», osv osv. Kunne ønske flere nettroll gjorde som meg: holdt tankene sine for seg selv)
 • Alle middagene mine begynner på T og slutter på Oro. Må skjerpe meg
 • Jeg bruker altfor mye tid på Pinterest

Hvordan ville din videofilm fra hjemmet ditt sett ut? Hehehe

3 kommentarer

 1. Min video ville mest sannsynlig vært proppa med alle de seriøse samtalene jeg har med begge kattene mine. De mjauer tilbake når jeg sier ting, så det er jo helt naturlig å svare…
  #crazycatlady

 2. Min video ville vist at
  – jeg ødelegger ting når jeg blir forbanna på fifa. (Ødelagt to kontroller, et stuebord og et skrivebord…)
  – ligger ekstremt mye på sofaen og ser på tv.
  – jeg har det helt sinnsykt rotete stort sett alltid
  – jeg bruker for lang tid på å ta ned klesvask og brette det.

 3. JA, takk for tipset om Tine Katrine! Til tross for at jeg aldri glemmer tiss i bånd, viste jeg ikke at du digger Dr. Phil. Ikke for å skryte (hva f), men jeg er i introen til et av showene vi så i LA. Digger deg, Marie !!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *