Det er saa viktig aa kosa seg

Vinjerock 2017 oppsummert i bilder. Jeg simpelthen elsker den festivalen, og enda mer etter i år – vi var så heldige med været at jeg nesten ble religiøs der jeg satt og fikk drysset fregner på nesa og klokkeskille. Solskinn og stekvarme på dagen, kjølige kvelder og iskalde netter, men jeg sovner alltid fullt påkledd i posen min, så jeg merker liksom ingenting til dèt. Før jeg nesten dør av hetetokt morgenen etter, når sola står på. Sjarmen med telt!

Vi bodde på Lavvotellet i år også, lavvoer med plass til åtte (tror jeg) som er ferdig satt opp til vi kommer frem. Skikkelig glamping! I nabo-lavvoene bodde de samme som var naboene våre i fjor, SÅ fin gjeng, og jeg krysser fingrene for at nabolaget gjentar seg neste år – i så fall kan det offisielt kalles en (magisk) tradisjon!

Vinjerock er faktisk kåret til Norges beste festival, og jeg har ingen problemer med å forstå hvorfor. Midt i Eidsbugarden i Jotunheimen, kun 4000 mennesker (de selger ikke flere billetter med hensyn til miljøet, og for å beholde den intimiteten som nettopp gjør festivalen så nydelig), deilig musikk og god stemning – uansett vær. I fjor dansa vi i høljregn til lyden av Staut, åh. På dagtid går vi på toppturer, og på kveldstid koser vi oss halvt ihjel – med kjente og ukjente. Hvis dere får muligheten; dra dit!

(For ordens skyld: Gjensidige Valdres er en av hovedsponsorene til Vinjerock. Jeg jobber for Gjensidiges hovedkontor (ikke samme ting), og drar dit for å jobbe med sosiale medier)

2 kommentarer

  1. Det ser sååå fint ut der! Har ikke vært på festival siden jeg ble syk, ble sliten bare av å se på snappene dine, haha. Savner det!

  2. Camilla

    Har så lyst til å dra dit en gang! Ser så magisk ut<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *