Mediagic #76

NÅ! Er det på tide å tørke støv av tirsdagsspalten igjen. Den har faktisk blitt etterlyst, og det gjør meg så glad for jeg liker å grave etter gull for dere! Håper dere liker!

 • Denne Facebook-siden, Stop Clickbait Norge, som publiserer norske nettavisers saker med fasiten på lokkeoverskriften – sånn at vi slipper å klikke inn selv for å lese, hjertehjerte. Elsker forøvrig de leserne som kommenterer i kommentarfeltet på Facebook under slike saker også, de der #savedyouaclick-menneskene. Flere av dem!
 • Den svenske podcasten P3 Dokumentär. Anbefaler særlig episoden om Roskilde-tragedien i 2000, om Utøya 2011 og Diskotekbranden i Göteborg. Jeg begynte å grine av Utøya-episoden, og var ikke langt unna på de to andre heller. Forferdelige historier fortalt på en veldig god måte som røsker på innsiden! Søk de opp i appen du bruker for podcast, eller let deg frem på P3 sine sider
 • NRK sin dokumentar Saken Kevin. Se alle tre episodene. Det er fullstendig galskap.
 • Denne bloggen med et satirisk skråblikk på toppbloggere, litt Gossip Girl over det hele, men de kommer også med kritikk mot dobbeltmoral, selvmotsigelser og bloggeres annonsering av produkter som kan være direkte skadelige.

Har dere funnet noe fint/trist/sårt/vakkert/viktig/bra på nett som dere vil tipse meg om til neste uke – del gjerne, enten her eller på Facebook-siden min. Vi snakkes snart igjen!

Hvis du trenger noe mer å kose deg med i sommer finner du alle tidligere tips og anbefalinger i «Mediagic»-spalten ved å trykke her.

4 kommentarer

 1. Så «Saken om Kevin» for 2-3 uker siden og satt igjen med en fryktelig knute i magen, og spørsmålet som surret rundt var «Er det virkelig mulig?»
  Anbefales på det sterkeste!

  1. supermarie

   Ja, samme her. Det er jo helt utrolig – og skremmende, ikke minst. Glad de begynte å grave i saken!

 2. Tusen takk for den fine omtalen av bloggen vår. Det setter vi stor pris på <3

 3. Den bloggen om andre bloggere var artig, og i grunn treffer den spikeren ganske greit på hodet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *