Vi kan gå rundt der som tørre vitser

HER ER’N! Genseren!

Gjensidige Valdres er en av hovedsponsorene av magiske Vinjerock (festival i Jotunheimen – ordet magisk er egentlig ikke dekkende nok), og vi skal opp dit i år igjen for å jobbe med sosiale medier, og i den forbindelse fikk jeg lov å lage genser! Poenget med den er egentlig å vandre rundt som en levende Snapchat-rekrutterer (scanner du snapkoden på ryggen legger du til Gjensidige), men en genser har jo to sider, så jeg fikk sneket inn en elendig, tørr vits også. STORFORNØYD!

Hva syns dere? 

5 kommentarer

  1. Eeeelskern!!!! Er jeg med i trekningen om å vinne en eller?

  2. Den er SÅ kul! Jeg vil ha <3

  3. Haha, fantastisk! 😀

  4. Artig! Også så treffende med en telt-vits på Vinjerock 😉

  5. Ronja Marie

    Elsker den!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *