Tenk at jeg skal tilbake til Guam

Øverst på Day Zero-lista mi skrev jeg i begynnelsen av 2016 at 1. Dra til Guam og feire at Juan fyller 80 i 2017. Dere. Tenk at det faktisk skjer! I går bestilte jeg flybilletter fra Tokyo til Guam (heisann, så dyrt), og nå er august det eneste jeg mangler. Alt er klart, og jeg gleder meg som en unge til å se Juan og Pricilla igjen, disse magiske menneskene som føles som en fjern drøm som snart blir virkelighet igjen.

Jeg har fått dresscode (gull og marineblått – akkurat som i bryllupet til venninna mi, så kjolen er allerede klar – woho!), invitasjon i posten og i går så jeg gjennom programmet en gang til. For det er ikke noe tull når krigshelten runder åtti, det er dans og middag og fullt opplegg.

Les også: Alle innleggene fra Guam 2012 

Jeg la merke til at det var et eget punkt med Juan og «off-island visitors», presentasjonsangsten slo inn med det samme, haha. Håper ikke jeg må holde tale. Mest fordi jeg kommer til å hylgrine. Den mannen har betydd og betyr så mye for meg, han har gjort sånn inntrykk at jeg får ikke gitt uttrykk. Jeg husker da han besøkte meg i Oslo, og jeg så han stå der nede ved tigerstatuen foran Oslo S sommeren 2015? Jeg begynte nesten å grine av bare synet. For ikke å snakke om da jeg gikk bort til han og vi ga hverandre en klem, tre år etter vårt første møte i Stillehavet. Den følelsen jeg fikk i det øyeblikket? Jeg får fortsatt frysninger når jeg tenker på det.

Møtet vårt i Oslo kan du lese om her.

Nei, fy fader. Guam. Den lille, fjerne og kjedelige øya som skulle bli et av mitt livs største eventyr. Snart er jeg der igjen. Og dere òg.

8 kommentarer

 1. Joo du må jo holde tale! Tenk for en fin gave det er. Blir bare bedre med litt grining!

 2. Gleder meg til å få bli med til Guam igjen <3

 3. Linn-Elisabeth Halvorsen

  Stemmer for tale! Tårer er kroppens måte å tale når ordene ikke strekker til, så om du bare står der og griner tror jeg det også sier sitt, hihi! Gleder meg til å bli med ut på reise gjennom bloggen igjen – for en opplevelse som venter!

 4. Får jo frysninger bare jeg leser dette.. Stas! Så glad på dine vegne, håper det blir en nydelig opplevelse <3

 5. Solfrid

  Dette er så fint å lese! Åå, gler meg sånn til reisa di og feiringa. Det må bli så fint.

 6. Herrefred, dette er så fint å lese om at jeg sitter her med tårer i øynene. <3

 7. Jeg får ikke sove, så jeg lar meg skremme av nyheter. Og da jeg leste om Guam, tenkte jeg på deg. Vær forsiktig! :O

  VG: «Det er landets statlige nyhetsbyrå KCNA som skriver at Nord-Korea «nøye undersøker planer» om et missilangrep mot den amerikanske stillehavsøya Guam, hvor USA har militærbase.»

  1. supermarie

   <3 takk for tanken! Har mailet UD og spurt om det er noen reiseråd enda. Venter og ser an!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *