Trykka på play igjen


bilde fått fra milla

«Ja, vi tar det etter 1. juni, når jeg er ferdig med studiene!»

Jeg hadde etterhvert null kontroll på hvor mye og hvor mange jeg faktisk sa den setningen der til, så hele juni har bare blitt borte for meg. Herlighet, hva skjedde?!

Siden sist:

 • min egen bursdag- og bachelorfeiring, og aller første fest i leiligheta
 • fått flybillettene til Tokyo!
 • bursdag til Martin
 • halvhjerta forsøk på strandliv i Moss
 • buss-for-tog
 • bursdag til nevøen min
 • fregner
 • feiring av SnapKollektivet 1 år, det var så hyggelig med besøk fra både gjestesnappere og følgere der vi satt på Angst bar og spiste egen KAKE til og med
 • folkemøte om Den vanskelige ytringsfriheten på Litteraturhuset i Fredrikstad, om nazimarsjen og alt det der. Superinteressant, det var politimesteren i Øst, leder for Antirasistisk senter, Jon Wessel-Aas (advokat med medierett som hovedfelt) og Gunnar Stavrum i Nettavisen som satt i panelet.
 • Hagefest med jobben

I kveld hadde jeg (en-de-lig) ingen planer, så det første jeg gjorde etter jobb og middag var å løpe ut i gresset og slenge meg ned med en bok i sola, jeg ble liggende der nede ved vannet til hele boka var lest ut. Helt forbanna nydelig. Jeg vet flere har etterlyst bokanbefalinger, og det skal jeg endelig begynne med igjen nå som jeg kan lese HVA jeg vil for all fremtid!

Er det noe annet dere savner på bloggpus? Skrik ut – planen er å bli aktiv igjen, og da er det jo hyggelig å dele noe dere faktisk ønsker å lese om. Hit me! 

8 kommentarer

 1. Squad goals ✔️

 2. Solfrid

  Squad goals indeed! Moro å følgje feiringa på snap 😀

  Eg les (og likar) alt du skriv om her eg, berre for å vere veldig hjelpsom liksom, haha. Kjem aldri på slike ting, er ein grunn for at eg ikkje bloggar lizzom (+ mange andre grunnar óg då).

  1. supermarie

   Åå, men det er hyggelig å høre! <3

 3. Hvordan går der med Day Zero prosjektet ditt? Er det ferdig? 🙂 Også sånn superdrikk, husker ikke hva det heter… funker det? 😛

  Liker godt hverdagsinnlegg med alt mellom himmel og jord;)

  1. supermarie

   Åh, Day Zero. Den er ikke ferdig, men har glemt den litt, haha. Skal skrive litt om det! Går fortsatt på FitLine, ja – jeg er fornøyd! Føler jeg får mer energi, dagen er liksom ikke den samme uten. Tusen takk – da fortsetter jeg med det også! 😀

 4. Vil gjerne ha bokanbefalinger ja 😀

  1. supermarie

   Så bra! Det kommer! 😀

 5. Camilla

  Liker som regel alt du kommer med, men er svak for tekster om kjærlighet og alt det der, og tilbakeblikk på reisene dine. Godt å se at du har utnytta tiden bra og gjort mye gøy med de rundt deg:D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *