BACHELORGRAD!

EN-DE-LIG! Det ble en C på siste eksamen. Jeg er så letta. Jeg har en bachelor i medievitenskap, dere. Jeg har endelig en bachelor. Jeg kan senke skuldrene, puste ut og omsider feire med hele hjertet, helt inn til beinet. Jeg klarte det! Og med bare èn karakter under C, resten er på topp tre. Jeg har prøvd å si til meg selv at så lenge jeg består skal jeg være fornøyd, men jeg hadde hele tiden et indre jag om å få minst C i alle fag. Og det gikk! (Velger å overse den ene D’en fra første semenster) Herregud, jeg er så fornøyd!

Og der er siste ord om studier skrevet på denne bloggen. Nå starter resten av livet som kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder, deltidssoldat og drømmejeger. I morgen har jeg invitert til bursdags- og bachelorfest, og jeg gleder meg til å endelig feire – uten noe «hvis», «men» og «kanskje» gnagende i bakskallen. JEG ER I MÅL!

16 kommentarer

 1. Mariann

  Gratulerer så mye!

 2. Gratulerer! 😀

 3. Gratulerer! 😀 Bra jobba!

 4. Gratulerer 😀

 5. Gratulerer medsoldat! Du er rå!!

 6. supermarie

  TUSEN TAKK, alle sammen! <3 Åh, dere er verdens beste heiagjeng! ILU!

 7. Gratulerer så mye! 😀

 8. Gratulerer! 😀

  1. supermarie

   Tusen takk!

 9. Annemarie

  Gratulerer så mye!!

  1. supermarie

   Tusen takk, Annemarie! <3

 10. Fantastisk, gratulerer så mye! Du er imponerende.

  1. supermarie

   Tusen takk, Ingrid! <3

 11. Kjersti

  Hurra for deg, du er rågod 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *