Irriterende positiv

Hej bloggen. Jeg begynner endelig å finne rytmen i den nye hverdagen min uten studier. Det er uvant – men åh så magisk – å kunne være spontan igjen, uten å dø av dårlig samittighet. Som i går, da jeg så pensjonistene sitte ute i hagen og ta en øl i sola, og jeg bestemte meg for å være ekstrovert og joine dem. Tenk at jeg snart har bodd her i ett år allerede! Jeg trives så godt, mye – om ikke enda mer – takket være naboene. To dager på rad har jeg sittet der ute og hørt dem fortelle om alt som var bedre før, diskutert klima og minstepensjon, harryhandel og dagens hysteri for alt mulig rart. «Da jeg var ung klæsja vi på med smør på brødskiva, nå er det SÅ VIDT det er litt nedi de der høla for en skal jo faen ikke ha fett på kroppen, da får’u kreft og mage!». Det er en fantastisk gjeng, og den gamle sjelen min sklir rett inn, haha.

ELLERS! Jeg har bestått bachelorrapporten jeg leverte, men venter fortsatt på en altfor forsinket karakter på siste eksamen, så jeg jubler ikke enda. Uutholdelig, eller TERRIBLE som den vemmelige, orange mannen over dammen ville sagt. Kinken plager meg også stadig, men jeg har begynt å sette pris på at den er der. Den minner meg på at jeg må være i konstant bevegelse for ikke å få vondt igjen, og den har fått meg ut på hvert fall tre lengre gåturer ved sjøen sammen med venninner, som jeg sikkert ikke ville ha lagt ut på uten. Nå er den mer som en vennlig påminnelse, fremfor en slitsom plage.

I dag mailet jeg endelig KLM om neste reise òg, krysser fingrene for at det er noen ledige seter – i så fall er det bare åtte uker til jeg er på vei til Japan og min kjære superhelt Juan på Guam igjen! Gleder meg som en unge!

SI MEG, hva skal dere i sommer?

11 kommentarer

 1. Åh, så spennende med Japan! Krysser fingrene for at det går bra med billettene 🙂
  I sommer skal jeg «bare» jobbe. Og nyte tid med venninner mens jeg kan.

  1. supermarie

   Så koselig! Blir mye jobbing for min del også, reisen er jo ikke før i august 🙂 Noen må holde Norge i gang, si!

 2. Japan! Håper det ordner seg med billetter! Selv skal jeg tilbringe sommeren i Norge – trene, jobbe, besøke slekta i nord, treffe venner, tilbringe to dager på Øya. Reiste til Japan i fjor (Tokyo og Kytoto), og det var fantastisk, men det har også ført til at jeg må spare penger denne sommeren.

  1. supermarie

   Jaa! Ååh, hørtes ut som en deilig sommer. Godt å høre at Japan innfrir! Selv skal jeg jobbe hele sommeren for å spare opp, haha. Pengene flyr på reise!

 3. Det blir en litt trist sommer. Det er kun Slottsfjell som står på mitt/vårt program!

  1. supermarie

   Det er da noe! Har vært der en gang – magisk sted! 😀

 4. Så flott at du har bestått rapporten, ønsker deg lykke til med den siste karakteren.

  1. supermarie

   Tusen takk!

 5. Jeg skal jobbe i tre uker og en dag til, så har jeg min aller første pålagte ferie (er sykepleier), der jeg skal planlegge og gjennomføre flytting óg klemme inn en ferietur til New York. Digg!

 6. Jeg skal en tur hjem til Norge i tre uker før det er tilbake til São Paulo for jobbsøking :O Gleder meg til å følge deg på tur til Japan og Guam (igjen)!

 7. Solfrid

  Åhå, dei høyres ganske herleg (og morosamt) ut, desse naboane dine, hoho!

  Gler meg til å «møte» Juan igjen! (Som i, gler meg til at du skal møte han og feire bursdag, åh! Det er så fint.)

  Eg skal jobbejobbejobbe og ein tur til Bornholm med familien. Elles håpar eg på masse fint vær, turar i skog og fjell og hytteturar.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *