Level 27

Jaja, de får posere med blomster og splitter ny Volvo/BMW/Audi de som vil, her går det i sparkesykkel. Jeg har bursdag i dag! Feriet med familien i går, og fikk så mye fint (inkludert sparkesykkel – så slipper jeg å bruke den jeg hadde fra før av, som tilhørte Marie 12 år).

I dag startet jeg mitt tjuesyvende år med ny time hos kiropraktor (litt mer kontrollert latterkrampe denne gangen), så dro jeg på jobb og fikk blomster og oppmerksomheten min, og heiste skrivebordet så mye opp og ned i løpet av dagen, på grunn av kinken, at det er rart sidemannen ikke gikk amok. Etter jobb dro jeg til pappa og feiret dagen min hos han, sammen med mamma. Han lo på et tidspunkt, det var egentlig den eneste bursdagsgaven jeg trengte <3

Nakken er fortsatt vond, men jeg har sluttet å grine meg opp av senga om morgenen så jeg skal ikke klage mer. Det er lys i enden av tunnelen! Nå sitter jeg og kvinner meg opp til dommedag i morgen – jeg får karakter på min alle siste semestergave, og på torsdag kommer bestått/ikke bestått på bachelorrapporten. Én uke etter den flotte seremonien vet jeg altså om jeg er medieviter eller ikke. Det skal bli så godt å få det overstått, jeg er drittlei av å henge på StudentWeb, haha.

Tusen takk for alle gratulasjoner i dag, superhær! Dere lyser opp dagen min – ikke bare denne, men hver eneste en. TAKK! Gruppeklem!

9 kommentarer

 1. Gratulerer så mye med dagen! Krysser fingrene for positivt resultat i morgen! (Sparkesykkel er jo veldig kjekt da – ønsker meg faktisk en!)

  1. supermarie

   Tusen takk x 2! <3 Ja, sparkesykkel er livet – noe så enkelt og effektivt!

 2. Gratulerer såå masse med dagen, supergirl! Og lykke til med resultater! 😀

  1. supermarie

   Tusen takk, fine deg! <3

 3. Hipp hipp <3
  Bra gaver!!!

 4. Greta Brudevold

  Marie, du er heldig som har evnen til å glede deg over de små ting i livet, samt at du også verdsetter smil/latter som gaver. Håper alt går bra med resultatene som du er spent på i dag!!!

 5. Gratulerer så mye med dagen! 😀 Lykke til med resultatene (men jeg regner med det går strålende)!

 6. Gratulerer med vel overstått bursdag. Godt å høre at nakken er bedre, og lykke til med karakteren!

 7. Hurra for bursdag, gratulerer med gårsdagen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *