Livet er en hagefest

Vær hilset! Håper dere har hatt en magisk langhelg – det har så definitivt jeg, uten at jeg skal gnåle om hvorfor (igjen). Dere veit.

I tillegg til å nyte friheta har jeg vært ute på livet med nye venner; først avslutning for årets Gjensidige-interns i Oslo på lørdag, vi var hjemme hos ei og drakk vin og lekte leker – blant annet gul bolle. Den er så kul! Her danner man lag (to og to eller tre og tre), alle deltakerne skriver lapper med hva som helst på (personer, yrker, filmer, bøker, kjendiser, hva enn du vil skrive ned) og samler de i en gul bolle. Så skal lagene trekke lapper etter tur – én skal presentere, den/de andre på laget skal gjette. Dette går på tid – trekk så mange lapper du bare klarer på 40 sekunder.

Første runde er det alias (forklar ordet på lappen uten å si selve ordet). Alle lappene laget klarer i løpet av 40 sekunder tas ut av bollen, før det er neste lag sin tur. Når alle lappene er brukt opp, samles de i bollen igjen. Andre runde er det miming. Det lønner seg altså å følge godt med alle rundene – fordi det er de samme ordene som brukes om igjen og om igjen. Her er det også så mange lapper man klarer å mime i løpet av 40 sekunder. En mimer, de andre på laget gjetter.

Tredje runde er det «et ord». Da skal den som presenterer lappen bare si ett ord, og så skal laget klare å gjette hva som står på lappen. Hvis det står «Donald Trump», kan deltakeren for eksempel si «President». Lappen har allerede vært med i to runder (alias og miming), så det bør være enkelt – selv om det høres vanskelig ut. 40 sekunder og så mange lapper som mulig her også. Supergøy – anbefales både for vinkvelder og edrukvelder!

På søndag var jeg hjemme hos støvet (mamma og pappa), det var så godt å se dem igjen. Jeg er så glad i dem at det gjør vondt, haha.

Og i går gjorde jeg dette:

Synne fylte tredve og inviterte til hagefest! Med gjester fra 0-70 år, ballonger og punsj. Jeg koste meg så fælt, kan ikke huske sist jeg lo så mye – og så ofte. Åh. Jeg håper dette er standaren for hvordan sommeren kommer til å bli. I så fall blir den et eventyr.

Hva gjorde dere i helgen?

1 kommentar

  1. Mandagen ble så braaaaaa! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *