NKVO*

*Nå Koser Vi Oss

Se på hu, a.

HÆ? Eksamen på en strandstol i min egen stue, det er nesten synd at det hele snart er over, dette evigvarende studiet. Nå som jeg endelig har funnet formen, mener jeg.

I går hadde jeg skrivedag og satt på biblioteket i Moss hele dagen – at jeg ikke tenkte på det forrige semester? Det er noe magisk med bibliotek, selvdisiplin og fokus følger liksom automatisk med atmosfæren der inne – jeg fikk gjort mye, og koste meg så fælt! Hvis du er skippertaksstudent som meg; kom deg ut av redet ditt og skriv et annet sted. Det funker.

I dag har jeg vært på jobb og hentet genserne jeg har fått lage (dritkule, om jeg får si deg sjæl – skal vise dere senere!), og fått nye kule oppgaver som bare ligger og venter på meg til etter bacheloren. I morgen har jeg skrivedag igjen, planen er å finpusse og sette mitt aller siste punktum på èn av de to oppgavene, det jeg nesten for på torsdag er det prøveseremoni – en av mine beste venninner skal gifte seg til helgen, og jeg er forlover! Det blir magisk. M-a-g-i-s-k.

Èn uke og to dager så kommer det aldri mer en eneste bokstav om eksamen fra meg igjen, tenk på det. Tre år. Just like that, og samtidig ikke, for herlighet så mye som har skjedd siden jeg startet i 2014, når jeg lar alt passere i revy. Sykehus og hjertesmerte, flytting, brudd, reiser, 50% jobb, boligkjøp, flytting igjen og militærøvelser, og hvordan jeg har klart å kombinere alt sammen og samtidig fullføre graden på normert tid kommer jeg aldri til å forstå.

Jeg er faktisk stolt av deg, Marie.

Takk, Marie.

Nå gjenstår det bare å bestå de to siste oppgavene òg. Jeg har trua.

9 kommentarer

 1. Jeg er også stolt av deg!

  1. supermarie

   Åh, TAKK! <3 Nå ble jeg varm i sjela, haha.

 2. Ada Emilie

  Jeg er stolt av deg, jeg også 🙂

  1. supermarie

   Herregud, tenk å ha en sånn heiagjeng. Tusen takk, Ada Emilie! <3

 3. Lykke til den siste biten! Megaimponert over alt det du har fått til! 🙂

 4. Solfrid

  Det er så bra jobba det!
  Eg har óg trua. Lykke til med innspurt! Og kos deg i bryllaup 😀

 5. Heia heia, dette klarer du! Du er jo tross alt super 😉

 6. Jeg heier på deg <3

 7. Jeg sitter her med innspurten på min egen bachelor – dette klarer vi! Heia heia 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *