Kom mai du grønne milde

En-de-lig! Jeg kan ikke huske sist jeg virkelig har gledet meg til noe, sånn på ordentlig, så mye at jeg nesten ikke får sove kvelden før. Og så kom fredag femte mai, og ga meg sommerfugler i magen fordi lørdag? Øvelse! Studiene har stått i veien for altfor mange grønne dager de siste åra, og egentlig gjør de det denne våren òg, tre uker før deadline på eksamen, men herlighet. Det skal gå. Jeg trenger disse grønne lungene i livet mitt; noen uker i året hvor hverdagen settes på vent og hele jeg forsvinner inn i en militær boble jeg alltid har følt meg så hjemme i. Jeg har fått på meg mitt gode skinn igjen – uniformen – og blir i den hele uka. Jeg er presseoffiser sammen med en av kollegaene til Fredrik Solvang, blir nesten starstruck av å dele kontor med han bare fordi jeg vet at han jobber i samme bygg som Solvang (akkurat som jeg ble starstruck av å stå utenfor huset til Dr Phil da jeg var i Los Angeles på verdensreisa, HAHA, bildebevis (trykk), sjekk det trynet!).

Sorry Dr Phil, du har vært helten min i mange år, men jeg tror faktisk Fredrik Solvang har tatt fra deg tronen. Dere som ikke følger meg på Snapchat har muligens ikke fått det med dere, men jeg snapper om han nesten daglig. Og forrige helg la jeg ut en halvcreepy story om at jeg hadde funnet Solvang sin Snapchat, men ikke turte å legge han til for da vil han jo se alle de crazy stalker-snappene mine, og jeg la i vei om at jeg kanskje kunne følge han undercover fra Gjensidige sin Snapchat, eller om kanskje en av mine følgere kunne legge han til – og så videresende storyen hans til meg (desperat, ja?) og gjett hva? En av følgene mine tipset Fredrik Solvang om utbruddet mitt, så plutselig hadde jeg en ny følger….. Og han så den storyen. Han gjorde faktisk det. Haha, orkerikke. Jeg lå og stirret i taket i sikkert en halvime etterpå – om det var fordi jeg var sjukt flau eller vanvittig fornøyd med å ha fått oppmerksomheten hans vet jeg fortsatt ikke.

OKEI, nå må jeg legge meg – opp igjen i morgen tidlig for å få utlevert våpen! Mitt forrige het Dr Phil, kanskje jeg skal døpe dette for Fredrik Solvang. Jeg skal få MP5, som jeg aldri har skutt med før, men det går sikkert bra. Jeg er faktisk ganske god til å skyte. Har jeg sagt at jeg gikk på miniatyrskyting da jeg var yngre? Gjorde det. Helt til instruktøren oppmuntret meg til å starte i konkurranser. Da sluttet jeg. Haha. Idioten.

God natt! Vil du følge meg på øvelse kan du legge til superbrud (min egen) og heimevernet og snapkollektivet på Snapchat. Null tull. Har dratt frem den gamle telefonen min for anledningen, bare for å kunne være pålogga i to kanaler samtidig.

1 kommentar

  1. Kanskje jeg skulle funnet frem adressen til Fredrik Solvang også? Hahaha Neida! Men det var veldig artig med kåken til dr. Phil da! Det smilet var priceless!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *