Begeret #5

På tide å tømme begeret mitt igjen, som er i ferd med å bli fullt. Klar, ferdig, her er ting som irriterer meg for tiden:

– Bloggere som gjør til stemmen sin på Snapchat, til sånn babystemme? Ååårh! Jeg får SERIØSE hørselskader. DRIT i det

– Å rive ost. Finnes det en mer irriterende oppgave enn å rive ost?

– Når folk på Twitter misbruker #dax18 for å få oppmerksomhet på noe helt annet. Jeg henger alltid på Twitter samtidig som jeg hører på Dagsnytt 18, for å følge med på hva lytterne kommenterer til programmet, og det skjer hver gang at en eller annen idiot sniker seg inn i feeden med et eller annet budskap som handler om alt annet enn selve programmet. Seriøst, ikke KØDD med #dax18. Finn deg din egen hashtag!

– Mennesker som så påståelig skal fortelle meg «fakta» om MS. «Oi, er faren din sjuk? Du vet at det er 50% arvelig?» og «Uff, så trist, MS er jo en dødelig sykdom…» (her sa jeg høflig «Nei, det er det ikke» og vedkommende fortsatte å kverulere; «Jo, det er det». Tror hun vant prisen for årets mest sympatiske person det året), altså er du seriøs nå? Jeg har levd ved siden av dritten i 20 av mine 26 år. Jeg tror jeg vet bedre enn deg at MS bare er 2,5% arvelig og at man ikke dør AV sykdommen, men MED den. Sitt ned og hold kjeft.

– Trump

– Når gravide skal fortelle meg hvor langt de er på vei og de begynner med et sinnsykt regnestykke av typen 12 + 6 eller 34 +9 eller hva faen det er de sier, altså kan du ikke bare gi meg ETT tall å forholde meg til? Tre måneder? To uker? INGEN skjønner noe av de monstermatematiske superuttrykkene dine!

large-2

Hva irriterer deg i disse dager?

10 kommentarer

 1. Får vondt av at noen kunne være så usympatisk mot deg! Er det mulig??

 2. Noooo! Gi meg et eksempel på babystemme og kem du snakke om, pliiis Det som irritere meg for tiå e folk som dele ukritisk bilder og videoer av ongane sine på snap og Facebook

 3. Haha, er selv gravid og jeg sliter så sykt med alle tallene. Fatter ikke hvordan noen greier å holde oversikt på alt. Er fornøyd hver gang jeg greier å si riktig uke når jeg er på kontroll hos jordmor. I dag traff jeg nesten:) Jeg sa ca 26 uker, men var vist 27+0. Hva betyr det?? Og hvorfor spør jordmor meg hvis hun vet? Haha. Begeret mitt er visst ganske fult også!

 4. Kristina

  helt enig med deg når det kommer til gravide, kan de slutte å snakke i matematiske koder – jeg forstår ikke!! og hva er greia med å gjøre stemmen sin mer baby, lysere og «søtere», kan det stoppe?! det er ikke kult, sexy eller hva nå enn de prøver å oppnå med det 🙂

 5. Hahah, jeg HATER å rive ost – og gulerøtter og hva som helst, egentlig. Hater rivjern også. Jeg sa det til kjæresten min da vi flyttet sammen, at jeg river ikke, det blir din oppgave, og det var greit <3
  Er det lov å synes at gravide er bittelitt irriterende sånn over hele fjøla? Jeg innser at jeg nå blir en kandidat til å vinne årets-mest-sympatiske-prisen, hoho, men i ærlighetens navn: Det er ikke nødvendig å legge ut om sine mest intime plager med mindre noen spør. Jeg spør ALDRI, men jeg får ofte veldig mye slik informasjon likevel. "Nå er barnet så stort som en mango, og jeg har fått bekkenløsning." Eh, jaså. Kanskje de bare trenger noen å snakke med? Da vil jeg foreslå andre som er gravide, eller som har vært gravide, eller som i det minste ønsker å bli gravide en gang, ikke folk som helst vil slippe å forholde seg til hele greia. Vips, så blir alle glade!

 6. Filter som vrenger stemma er så irriterende at jeg ikke gidder å følge med- samme hva som snappes om. Bare slutt,ikke gjør det. Gaaawd!

 7. Neste liste bør være om ting som gjør deg flau. Slik som folk som synger offentlig uten musikk 😉

  1. supermarie

   Hahaha!

 8. Ok, skal slutte å prate med babystemme 🙁

  Haha, hvem f gjør det?

 9. Jeg kjøpte en foodprosessor kun for å slippe å rive ost og gulrøtter. Cirka det eneste den blir brukt til.

  Andre ting som irriterer meg er (blant annet) feil bruk av «i forhold til», folk som sier «henne» i stedet for «hun» (jeg ser på dere, PH-deltakere), kostebilen (fjerner grus fra fortauet) som kjører utenfor vinduet mitt klokken fire hver morgen og bråker helt sinnsykt, at det snør og er iskaldt i mai. For å nevne noe!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *