Video: Nei til bananer

Da SnapKollektivet hadde «underliv» som tema, valgte jeg å fokusere på seksuell trakassering via Snapchat. For det er det det er, når gutter og menn uoppfordret sender bilder av kjønnsorganet sitt til fremmede jenter. Her er storyen fra den gang (beklager språket, mamma)

Hvis du som jente (eller gutt) opplever dette – vit at det er ulovlig. Du kan anmelde, og jeg oppfordrer deg til å gjøre det. Og til å informere mødre/fedre/kjæreste av avsenderen, om hvordan h*n oppfører seg på Internett. For det her må seriøst ta slutt.

2 kommentarer

  1. Amen girl! Er så utrolig lei av at dette fortsatt er en ting. Forstår ikke hvorfor folk syntes det er greit å trøkke penisen din opp i trynet på andre uoppfordret.

  2. Marlene

    Var en periode hvor jeg addet folk jeg ikke kjente, og da fikk jeg dickpic på snap. Vedkommende ble blokka med en gang for å si det sånn og nå godtar jeg ikke folk jeg ikke kjenner.. Men mystorien min kan de se

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *