Livet tar, livet gir

Det var rart å våkne til en verden uten henne i. Lille Miss Anton, døpt i en helgardering fordi de vi fikk henne fra ikke visste om det var gutt eller jente. Missy fikk 10 gode år, før hun i løpet av bare fem minutter på en onsdag plutselig skulle tas fra oss. Uten forvarsel. Just like that.

«Hun har nyrekreft. Det beste er å la henne slippe».

Vi skulle jo bare til dyrlegen for å reparere henne igjen, vi. At hun har løpt rundt med kreft en stund hadde vi ikke sett noen tegn til i det hele tatt, men det er visst sånn det fungerer, sa dyrlegen. De skjuler at de er syke, og så plutselig orker ikke kroppen mer. Hennes orket ikke mer på en onsdag.

Hun fikk en overdose med sovemedisin, og sovnet stille inn i fanget mitt, til evig kos fra meg og mamma. Det kom så brått på, at jeg ikke helt forstod det før i dag. Jeg er glad for at det skjedde som det gjorde, hun var borte i fire dager og kunne i teorien ha kollapset alene der ute i verden et sted, så skrøpelig som hun plutselig var da hun kom tilbake. Vi fikk tatt farvel, og hun merket ingenting i minuttene før hun forlot verden. Men herlighet, så tom verden ble allikevel, enda så liten plass hun tok med den vesle kroppen sin.

Men nå orker jeg ikke mer død, la oss heller snakke om livet! I dag fikk jeg jobbtilbud fra Gjensidige. Dere, det ordnet seg! Jeg har fått min første fastjobb noensinne, og starter som kommunikasjonsrådgiver (fancy tittel, ja?!) fra august av. Ææh, jeg er så glad! Endelig kan jeg chill the fuck down med økonomi og fremtid og aldri mer 6 måneder her, 6 måneder der, nå er det du og jeg foralltid, vekteren. Du og jeg. FAST jobb!

19 kommentarer

 1. Wow, Marie!! gratulerer så mye med jobb!! Ikke verst 😀 veldig inspirerende!!

  (Veldig trist at Miss Anton er borte 🙁 )

  1. supermarie

   Tusen takk! <3

 2. Camilla

  Kondolerer for Miss Anton:,( Kaninen min måtte og avlives pga sykdom, forholdsvis brått<\3

  Gratulerer med ny jobb! Den passer jo perfekt!:D

  1. supermarie

   Åh det er så trist, de er jo som familiemedlemmer <3 Tusen takk! Jaa det blir så bra!

 3. Stine V. Hansen

  Åååh! Så trist og så fint på samme tid <'3 <3

  1. supermarie

   <3

 4. Gratulerer med jobb! Rips miss antonsen.

  1. supermarie

   Tusen takk! <3 Haha, rips <3

 5. Gratulerer, så innmari fortjent.

  Og skikkelig trist med pusen <3

  1. supermarie

   Tusen takk, Caroline! <3

 6. Jeg må innrømme at jeg felte to små tårer da jeg leste om pusen din. Kondolerer!
  ..men så smilte jeg litt da jeg så at Tine Katrine hadde skrevet rips.

  Gratulerer så mye med fast jobb! Utrolig bra. Du er flink 🙂

  1. supermarie

   Tusen takk, fine deg <3 Haha, ja, den var fin!

 7. Livet gir, og livet tar. Håper du føler at du ender opp i pluss, sånn når alt kommer til alt!

  Har ikke kommentert før, men nå følte jeg for å sende deg litt kjærleik. Heier på deg!

  1. supermarie

   Tusen takk <3 Ja, tross alt er jeg oftest på pluss-siden! God helg når den tid kommer 🙂

 8. Kristin

  Gratulerer med jobb! Ble glad langt inn i hjerterota da jeg så det på Snapchat. Litt merkelig siden jeg ikke kjenner deg, men unner deg alt godt 🙂

  1. supermarie

   Ååh, tusen takk, Kristin! <3 Det varmer!

 9. Så trist. Det var en nydelig pus. Gratulerer med ny jobb i vertfall 🙂

  1. supermarie

   Tusen takk <3

 10. Kondolerer 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *