Nesten som å være på øvelse

Åh, denne uken. Vi har «design sprint» på jobb, hvor sju mennesker fra forskjellige områder i Gjensidige samles hver eneste dag og jobber seg intenst gjennom et program av ulike oppgaver og kreative prosesser – også kalt «Google Sprint» (du kan lese mer om det her), og målet er å skape noe helt nytt på bare fem dager. Noe som vanligvis tar flere år med beslutninger og runder. Utrolig intensivt, ganske slitsomt mentalt, men åh så gøy! Vi jobber, tegner, diskuterer, alt med stoppeklokke og bordet er fullt av godis. Jeg har seriøst levd på Dumle, Smil og Rox hele uken.

I og med at vi er de samme menneskene som sitter og jobber tett sammen hver eneste dag får jeg en velkjent følelse av å være på militærøvelse, bortsett fra at vi verken har uniform, våpen eller en «krig/konflikt» å løse, men et lystig designoppdrag i stedet. Det gjør meg uansett glad, hele måten å jobbe på og jeg gleder meg til å teste det vi har skapt til nå på folk fra den virkelige verden i morgen  – samtidig som jeg gruer meg til det hele er over, haha.  Det har vært så magisk, hele prosessen, alt fra ord til skisser til tegninger og nå til noe konkret og digitalt som vi kan teste som om den var virkelig! På fem dager! Det er ren og skjær magi å leve i 2017.

Liten throwback i anledning militærfølelsen:

Jeg er i gang med praksisperioden, forresten, den startet 6. mars og jeg er fremdeles hos Gjensidige. Frem til 6. mai skal jeg altså jobbe enda mer enn før, med mye mer enn før, og helt uten lønn. Jeg skal si det er ganske økonomisk trangt om dagen, men jeg tar det samtidig som en artig utfordring. Jeg har jo en sparekonto å krype til hvis det skulle skjære seg helt, men foreløpig står den urørt, jeg liker å utfordre meg selv og se hvor billig jeg faktisk kan leve når jeg «må». Heldigvis for lånet mitt (som tydeligvis ikke betaler seg selv, lol) får jeg etterbetalt lønn, så alt jeg jobbet i februar kommer nå i mars – og den lønna skal jeg vel klare å leve på (sammen med stipendet) også i april, og så er det mai og da får jeg plutselig lønn igjen.

HERREGUD, tiden går fort?

Må stikke, har plutselig en kvalifiseringsoppgave å levere innen søndag som jeg tilfeldigvis snublet over i går….. Jeg er så flink til å studere?

Hvordan har deres uke vært?

2 kommentarer

  1. Camilla

    Uka har såvidt startet og jeg kjenner meg helt motløs over studiene. Det er så mye, og jeg har fire fag men fordeler tiden 50/50 på to av dem som jeg likevel får D i. Vurderer sterkt å melde meg av fag nr tre for å ha litt mindre å fokusere på(selvom jeg ikke prioriterer det nå heller). Fag fire kan jeg lese meg til etterhvert(dårlig strategi, men bedre enn ingenting). Måtte bare få ut litt frustrasjon til en medstudent hehe. Hva ville du gjort? Meldt deg av et fag og heller ta det igjen eller prøve å ta alle fire?

  2. Så gøy 🙂 Sikkert krevende men lærerikt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *