Time for time, dag for dag

Hey! Hvilket fravær. Jeg er et salig kaos, jeg er jo det. Jeg satt meg ned for å skrive til dere i går. Redigerte bilder i sort/hvitt og full melankoli, la i vei om døden og hvordan ting egentlig er, mellom alle snaps som er ment å underholde alle andre enn meg selv. Klarte aldri å publisere, for jeg var ikke i humør til dèt heller. Like greit, sett i ettertid.

I dag? I dag befinner jeg meg på helt andre siden av skalaen. Sola skinner ute, inne og i mitt stille sinn. Det er umulig å forholde seg til, selv for meg, haha. Èn uke – hele følelsesspekteret. Men jeg tar en dag av gangen og klorer meg fast i de små fine tingene.

Som at jeg har funnet disse arkene på salg i en butikk i Moss som heter Lille Interiør, og som plutselig får meg til å gjøre ting jeg vanligvis ville utsatt hele livet:

Det er noe med det å få det skrevet ned, dag for dag, time for time, og nederst på arket står det «Must be done today» og det som står der MÅ jeg gjøre, har jeg og arket bestemt. Det er fantastisk, selv for en prokrastinør.

Sånn ser jeg ut i dag forresten:

Arkene henger jeg opp i den ytterste gangen, like ved siden av døren, sånn at det er det siste jeg ser før jeg går hjemmefra – og det første jeg ser når jeg kommer hjem igjen.

Klokka 17:00 skulle jeg egentlig hente nye linser som dere ser, men jeg fikk en annen pakke som skal hentes etter klokka 18:00 – derfor utsettelsen. Nyttig informasjon for dere å ha, sikkert.

Hvilket humør har dere i dag? Og er dere gode på å planlegge dagene deres? 

5 kommentarer

 1. Jeg har blitt helt frelst av Bullet Journal systemet. Anbefaler deg virkelig å sjekke det ut, men vil også advare deg. Er egentlig en billig «hobby» som starter med en hvilken som helst notatbok og en pen, men blir fort litt mer utstyr når man ser hvor fint alle andre gjør det… veldig gøy uansett 🙂

 2. Solfrid

  Oo, eg likte dei arka! Kva er adressa som står nederst på dei? Kanskje ein skulle bestilt seg slike, for eg er ikkje veldig flink, sånn bortsett frå jobb og steppen. Har mange tankar om burdeburde, men ikkje alltid det blir gjennomført den dagen eg har tenkt at eg burde gjere det dåkandusi.

  Du er favoritten på snap, ventar alltid med din story til slutt for å kose meg med den.
  Klem, for livet og alle følelsane <3

 3. Camilla

  De arka kunne jeg trengt selv! Har en almanakk, men får sjelden gjort alt jeg skriver ned der:P
  Var skikkelig vårvær ute idag, og vanligvis blir jeg veldig glad av våren og den følelsen av at vinteren snart er over, men idag ble det eller vårmelankoli. Men det kommer og går, er stort sett takknemlig.

  Håper du holder deg flytende og at det går bra til tross for at livet går opp og ned:)

 4. Marie! Hvorfor valgte du medievitenskap og ikke journalistikk? Jeg står mellom psykologi (fordi jeg er interessert og det gir mange muligheter), (eventuelt litteraturvitenskap) eller journalistikk – fordi litteratur er min passion, fordi mennesker, rettferdighet, alt! Fordi læremetoden både er praktisk og teoretisk, fordi jeg kan bygge videre i ulike retninger.
  Som det kommer tydelig frem her, vil jeg velge journalistikk. Men jeg synes medieverdenen er så skremmende, hvordan man albuer hverandre, hvordan man gjør skitne ting for å nå frem. Er du enig? Har du noen synspunkter?
  Takk for svar, du er best!

  Embla

  1. supermarie

   Hey! Jeg valgte medievitenskap for å ha bredere bein å stå på 🙂 Jeg elsker å skrive og ville først velge journalistikk, men jeg elsker enda mer å skrive «fritt» og ikke få delegert en oppgave, og hele tiden måtte levere på ting jeg kanskje ikke brenner for. Så det ble medievitenskap – for å kunne «litt om alt» (man lærer kun teori – ingen praksis)! Og ja, medieverden er nok veldig basert på nettverk og det å bygge seg selv et navn innen bransjen. Dette med albuer og skitne triks har jeg ikke vært borti, men så har jeg jo ikke vært ute i journalistverdenen heller! Vet ikke om dette var noe særlig til hjelp, men bare spør mer så skal jeg prøve å svare etter beste evne 🙂 Masse lykke til med valget, i hvert fall!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *