Mediagic #74: Kvinnedagen

Siden det er 8. mars tenkte jeg å gi denne spalten en egen vri; her er noe av det fine jeg har funnet på Internett i anledning dagen:

 • Dette innlegget, med 55 grunner til å være feminist
 • Denne artikkelen om lønnsforskjeller, èn av mange grunner til at vi fremdeles trenger kvinnedagen
 • Denne kronikken, en satirisk tilnærming til hvordan menn kan stå opp for seg selv akkurat i dag
 • Denne Facebook-siden, «Man whwo has it all», som tilhører forfatteren av forrige punkt
 • Ulrikke Falch på Instagram
 • Dette intervjuet med Ulrikke Falch og Sylvi Listhaug på Lindmo sist lørdag, hvor statsråden vår forteller at mannen hennes trolig ville blitt fornærmet over å bli kalt feminist. Ulrikke er fantastisk i dette intervjuet, Sylivi? Jeg har ikke ord
 • Denne Instagram-kontoen; assholesonline, med svenske Linnèa som står opp i mot ekle menn på Internett
 • Dette:

Gratulerer med dagen, kvinne!

Ps. Følg meg på Facebook også, der deler jeg interessante lenker og annet fint og fælt rett som det er.

5 kommentarer

 1. Gratulerer med dagen <3 Gleder meg til å høre Ulrikke Falch på Youngstorget i kveld!

 2. Solfrid

  Åh, takk for mange fine linkar.
  <3

 3. Johanne

  Likte veldig godt det blogginnlegget med 55 grunner til å være feminist! Og jeg leste en sak fra en eller annen amerikansk nettside om en mann som signerte som kvinne i jobb e-poster i én uke og opplevde stor forskjell i hvordan folk skrev tilbake. Sykt at det fortsatt er sånn, håper (og tror) det er bedre i Norge!

  Noe totalt urelatert: Jeg skal reise alene til Cuba og Sør-Amerika i sommer (2 mnd), og lurer på om du har noen tips, spesielt angående sikkerhet. Var det noe spesielt du gjorde/ikke gjorde på tur? Noe du skulle ønske du visste på forhånd? Jeg har reist utenfor Europa et par ganger, men da på organiserte skoleturer. Setter stor pris på svar!

 4. Ahh, takk for lenkene!

 5. For et fint innlegg, nå fikk jeg meg med flere ting som jeg ikke hadde sett på selve dagen! 🙂 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *