6 dager senere #43

Jeg liker disse søndagspostene (som alltid postes på en mandag, heh!). Det tvinger meg liksom til å analysere hverdagslivet, og finne lyspunkter og mestringsfølelser jeg ikke ville ha enset en tanke uten. Venninna mi fortalte meg at hun og kjæresten gjør det hver søndag – spør hverandre hva det beste med uka har vært, og det burde egentlig alle gjøre – finne det fine og vie noen tanker til dèt, som små skjær i en ellers ganske bølgete sjø. Nå skal jeg vie et helt innlegg, til både fint og fælt:

«Gjør en ting hver dag som skremmer deg»
Møtte et fremmed menneske på torsdag, smalltalk er jo det verste i livet og selv om det går bedre med øl, går det aldri bra, haha. Men jeg kom meg gjennom det – selv om jeg kanskje ikke var den som snakket mest… Kvalitet fremfor kvantitet, ja?

Ukens kuleste
På tirsdag hadde jeg min første gjesteopptreden på Snapchat! Jeg tok over kontoen til SiO (Studentskipnaden i Oslo og Akershus) (de heter siostudentliv på Snapchat, hvis du vil følge de videre), og snappet om hverdagen min, og diverse tips til studenter. Det var superartig!

Ukens kjipeste
Det spraker alltid i hjertet mitt når jeg reiser fra pappa. Livet mitt passerer i revy, og jeg ser en smart, frisk og super mann sakte men sikkert visne, til det nesten ikke er noe igjen. Det er så forbanna urettferdig, pappa.

Ukens bilde(r)

17036106_1288218564630033_248250138_o


Ukens tankespinn
Det gikk plutselig opp for meg at jeg har påskefri! Jeg må fylle den med noe!

Ukens craving
Motivasjon til å lese pensum. Får meg ikke til det. Sikkert fordi leveringsfristen er for langt frem i tid, hilsen dronningen av alle prokrastinører

Lyd
Julia Michaels – Issues

Underholdning
Hjernetrim-spillet Peak

Reise
Første kjøretur med linser. Følte meg nesten rebelsk der jeg satt uten briller, for første gang siden…. jeg fikk lappen? Nesten.

Ukens personer
Mamma

Dere da? Hvordan har deres uke vært? Velg to fra listen over og svar i kommentarfeltet!

2 kommentarer

  1. Ukens craving: alt av kaker og bakevarer. Bor i Frankrike og har hatt venninne på besøk som helst ville prøve alt av franske desserter, lett for henne som bare kan dra fra alle fristelsene 😛 Ukens tankespinn: bachelor, innså at jeg ikke har så lenge igjen til fristen når jeg sjekka innleveringsdato på studentweb… Mer tankespinn: jobbsøknader/intervjuer, stress å skulle få «voksenjobb», og er så mange flere vanskelige spørsmål på sånne intervjuer 🙁 Ha en fin uke!

  2. Elisabeth

    Kuleste:
    Hyttetur med koselige folk. Det er så deilig å bare slappe av uten så mange bekymringer. Og jeg slapper definitivt best av alle andre steder enn hjemme. Så da var hyttetur perfekt 😀

    Underholdning:
    I god hytte-stil må jeg si kortspill og strikking 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *