Lørdag

16976170_1286426334809256_794423630_n

Herlighet, språk engasjerer! Haha. Artig å se hva som irriterer dere òg, jeg vet jeg synder på flere av punktene deres – kan ikke love at jeg skal ommøblere hele språket mitt av den grunn, men noen ting tar jeg nok til meg. Kamelon som jeg er.

Jeg elsker den helga her. På torsdag var jeg ute på livet i hovedstaden, og klarte å unngå å gå på en taxismell igjen – gratulasjoner mottas med takk. Fredag hadde jeg hjemmekontor, og på kvelden kom mamma på taco, vin og overnatting, vi spilte brettspillet Hint (sponset) og det var så gøy. Det er egentlig et lagspill, men det går fint å spille bare to! Spillet består av en haug med kort og oppgaver, du kan velge mellom å tegne, mime, nynne eller snakke rundt et tema som motspilleren din skal gjette seg frem til innen 90 sekunder. På det ene kortet skulle jeg forklare psoriasis uten å bruke selve ordet, og jeg tenkte å gjøre det lekede lett for henne, men det gikk ikke helt som planlagt:

Jeg: «Sykdommen min, mamma!»
Mamma: «Egoisme?»

HAHAHA! Takk for den.

I dag har vi spist frokost, svidd av penger jeg egentlig burde spare på noen nye klær, og så har jeg fått meg linser! Jeg kan SE igjen! Det er en helt ny verden, og jeg har sittet og glodd ut av vinduet i ekstase i en times tid nå. Hvorfor har jeg utsatt det her så lenge, egentlig? Gleder meg allerede til å skjære løk – har hørt at linselus aldri griner!

I kveld skal jeg leke med bestevenninna, og livet er i grunn ganske fint – tross alt.

Hva gjør dere i helga?

5 kommentarer

 1. Linselus griner aldri, det er så fantastisk:D Velkommen i linseklubben 😀

  1. supermarie

   Woho, takk! 😀

 2. Omg, du har så fine øyne.

  1. supermarie

   Åh, tusen takk! <3

 3. Grattis med nye linser! Er noe helt eget med å få synet på plass<3 Som å gå fra 420 til 1080 på YouTube.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *