Mediagic #72

Ukens funn fra World Wide Web:

  • Denne Instagram-kontoen, historien og MANNEN – ikke minst. Jeg smelter! Verden trenger mer sånt
  • Disse bildene, med Tiny Trump. Det skal han ha – med han som president blir det ufattelig mye bra Internett-humor!
  • Denne kronikken, skrevet av Linnèa Myhre, om NRK-serien Innafor og problemene ved den. Jeg har tenkt tanken selv – hvor sunt er det at vi blir gitt den enkle oppskriften for hvordan vi kan registrere oss som «sugarbabes» (kvinner som tjener penger på å ha sugardaddies)?
  • Disse to på Instagram:
  • Denne appen, jeg har tipset om den på Snapchat, men den fortjener å bli nevnt her også. Peak er en hjernetreningsapp med nye spill hver dag, og den måler prestasjonen din! Jeg er så hekta! Du kan laste den ned til Android HER og iPhone HER
  • …og Helsesista på Snapchat (klikk for å legge til)

Håper dere har en fin onsdag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *