6 dager senere #42

Herregud, dere, jeg har glemt hvordan jeg blogger. Dere må hjelpe meg litt, er det kjedelig å høre om hverdagen min? Skal jeg blogge om livet, liksom, eller bare reisene mine og det jeg eventuelt kommer på av andre ting? Jeg kaver i mitt eget tastatur her, og skjønner oppriktig talt ikke hvordan jeg fikk det her til før, haha. HJELP.

Uansett. Kan starte uken med å oppsummere den som akkurat har passert:

«Gjør en ting hver dag som skremmer deg»
Foredragene på onsdag og torsdag, mens den på torsdag.

Ukens kuleste
Mestringsfølelsen etter foredragene, og turen til Bergen i helga! Fikk både vært på spa, hos frisøren, trent livet av meg (jeg klarer enda ikke å gå normalt) og kost oss masse med mat, vin og gode samtaler. Jeg elsker Bergen, eventuelt hun som bor der, da. Det er et av de få stedene i verden hvor jeg kobler fullstendig ut og puster igjen.

Ukens kjipeste
Å oppdage at jeg plutselig har fått så prestasjonsangst. Jeg har holdt mange foredrag tidligere, og kan ikke huske at jeg syns det var SÅ vanskelig å psyke seg opp før jeg skulle i ilden? Tror det kurset vi hadde i presentasjonsteknikk for to uker siden rev ned selvtilliten min fullstendig, haha. Så da er det bare èn ting å gjøre; bygge den opp igjen.

Ukens bilde(r)

16839580_1281028208682402_1959014589_n

Dette uendelighetspuslespillet kom jeg over i magasinet på lå på flyet til Bergen! Koster over tusen kroner, men herlighet så fint. EVIG fint – bokstavelig talt. Den vil jeg leke med resten av livet! Bursdagsønske, mamma.

Ukens tankespinn
Broren min har kommet seg på Snapchat, så nå aner jeg ikke hvordan jeg skal te meg der inne. Det burde jo ikke være en stor sak, dèt, han kjenner jo meg, men han har levd under en stein siden alt av sosiale medier kom, og tanken på at han nå skal oppdage «mitt andre jeg» gir meg nerver, haha. Det er så rart, jeg kan fint ha kollegaer, VG-journalister, tidligere generalinspektører, tanter og onkler som følger meg. Men storebror? APOKALYPSE! Neida. Koselig å få (og gi) hverdagsinnblikk med han også, det er tross alt ikke ofte vi sees. Og at jeg er mer eller mindre gæærn vet han jo fra før av.

Ukens craving
Hyttetur i skogen, jeg har så lyst til å reise et sted med masse skog og natur og stillhet og bare slappe helt av, men det er liksom feil årstid for dèt. Jeg har en bacheloroppgave å fullføre, jeg skal ikke flytte meg en centimeter før den er levert 1. juni.

Lyd
Julia Michaels – Issues

Underholdning
Innafor, serien til NRK.

Reise
Bergen!

Ukens personer
Linda

Dere da? Hvordan har deres uke vært? Velg to fra listen over og svar i kommentarfeltet!

10 kommentarer

 1. Jeg syns det er veldig gøy å lese om some. Haha! Nørd. Og jeg må bare si det: matlagingsfail har blitt en tradisjon by now. Jeg beklager, men det er sant <3 Love it! Har dessuten SÅ lyst til å komme på snap-foredrag med deg en gang! Ser så gøy ut 😀

  1. supermarie

   Notert! Hahaha, ja NOE positivt må jo komme ut av elendigheta mi på kjøkkenet…. Yay, skal si fra hvis sjansen bry seg! 😀

 2. Blogg om alt!
  Livet, studier, jobbe, reiser, Moss… Jeg kommer til å lese det uansett 😉

  1. supermarie

   Ååh, nå ble jeg glad! 😀

 3. Jeg kjenner meg sånn igjen i innledningen her. Men hallo, gi oss alt! Elsker sangen og craver både hyttetur og Bergentur 🙂

 4. Jeg digger å høre om hverdagen din. Rart å si det (?) men du kommer med så mye som man kan kjenne seg igjen i. Jeg liker også de innleggene hvor du har delt mer følelser, tanker og meninger. Følger både snapkollektivet og deg på snapchat, og syntes det var veldig rørende og fint det du la ut på morsdagen.
  Håper du finner tilbake skrivegleden. Du er flink til å skrive, uansett hva du skriver om.

  1. supermarie

   Tusen takk! <3 Den kommer nok tilbake, må bare bli litt varm igjen!

 5. Denne årstida funker også veldig godt for hytteturer, synes jeg! Dro med en gjeng forrige helg, hoho: https://etdrysskanel.com/2017/02/16/hyttetur/
  Åh, det er godt å ha andre byer hvor man trives og puster, de er liksom sånne små bobler man kan oppsøke iblant.
  On a personal note: Snakket med Ida og Carina om at vi fire burde ta en øl igjen snart? Håper vi får det til!

  1. supermarie

   Ååh, så herlig! <3 Og JA, enig, vi må ta en øl igjen snart!

 6. Solfrid

  Skriv om reiser og kvardag og alt i mellom og rundt (einig med alle dei andre altså :D).

  Hyttetur har eg óg lyst på, skikkeleg. Koble frå alt fristar, og ut på ski og frisk luft. Gler meg til påske!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *