Bli best

41c160c4-ed37-46ce-b892-d362ed6b3947.jpg

Hverdagen. Dette er tredje dagen på rad hvor jeg prøver å sette ord på den, men jeg får det liksom ikke helt til. Jeg står med en fot i dypt nede i en slags ventesorg – et ord en leser så vakkert tipset meg om, etter innlegget mitt om pappa – og en fot langt inne i fremtiden, med øynene på prisen som venter etter to siste skriveoppgaver i løpet av våren: en bachelorgrad. Og mens føttene mine er opptatt på hver sin kontrastfylte kant, er hendene mine fulle av her og nå. Jeg har rotet meg inn i en virvelvind, som så mange ganger før; sier ja til alt, tar på meg litt for mye, elsker det og drukner i det på en og samme tid. Bloggoppdrag, Snapchat-oppdrag, skriveoppdrag, hei pensum, prokrastinering, «Vil du være med i podcast, Marie?» «JA!», bryllupsforberedelser og utdrikningslag, fire foredrag og mer prestasjonsangst enn noensinne, etter tirsdagens del to av et kurs i presentasjonsteknikk via Universitetet. Til uka skal jeg snakke for både Gjensidige-ledelsen og Kommunikasjonsforeningen i Østfold om hvordan jeg bruker Snapchat for bedrift, noe jeg har gjort ukentlig i snart to år (!), brukt Snapchat for bedrift altså, – allikevel skremmer det livskiten ut av meg; tanken på å stå foran x antall mennesker og fortelle om hva jeg gjør, og hvorfor. Enda jeg kan det så himla godt. Så i dag begynte jeg å lese boka til mentaltrener Bertrand Larssen – «Bli mest med mental trening», og plutselig har jeg fått for meg at jeg skal bli best innen neste uke. Hadet, pensum. Dere som har skrevet til meg på Snapchat etter mitt lille prestasjonsangstutbrudd i går kveld kom forresten med akkurat de samme tipsene som Bertrand skriver om i boken sin. Hva skal jeg med mentaltrener, liksom, jeg har jo dere?

To setninger tilbake og apropos pensum; jeg tar retorisk samtaleanalyse som emne i år, ved siden av praksisplassen (jeg fikk plass hos Gjensidige! Hurra!) og gjett èn gang hva jeg skal analysere etter at vi fikk vite at vi kan velge radiosamtale? DAGSNYTT ATTEN! Drømmesemesteroppgave. Vurderer å spørre om Fredrik Solvang (favorittprogramlederen min) kan skrive autografen sin på den etter at jeg har fått en B på oppgaven. Se, Bertrand Larssen, jeg er allerede i gang med visualiseringsteknikken din!

Nå tror jeg akkurat innlegget mitt ble en virvelvind òg. Men da er dere i hvert fall oppdatert, på alt som skjer mellom fargerike Cuba-innlegg og daglige kjøkkenkatastrofer på Snapchat (heter superbrud der, hvis du vil slå følge)

Nok om meg – hva gjør dere for tiden? Går det BRA med dere?

4 kommentarer

  1. PODKAST! Eg og vil vær med i podkast. Veldig fint skrevet btw. Og fine du. Bilde lissom. I need to hang with you soon!

  2. Jeg er i Mandal! Sover masse! Yey yes.

  3. Heia heia!

  4. Busy days! Jag kommer ihag när jag skrev min Bachelor!! 🙂 Jag skrev om det trakigaste i hela världen, Juss oppgave om en lov endring. Zzzzz… Lykke til! Kram fra Zurich! /Sofia.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *