6 dager senere #41

«Gjør en ting hver dag som skremmer deg»
La ut et innlegg på Facebook i «Stort og smått i sosiale medier»-gruppa, med lenke til blogginnlegget jeg skrev om bedrifter på Snapchat, haha. Sorry, altså, men den gruppa er så skummel – jeg satt med tornado i magen da jeg trykket på «Publiser», og gruet meg sånn til å få respons. Jeg sliter med traumer fra sist jeg la ut noe der; stilte et uskyldig fagrelatert spørsmål i forbindelse med en skoleoppgave, og alle bare «HARRU IKKE HØRT OM GOOGLE ELLER!!!!». Jeg ble så redd! Haha. Denne gangen var det bare hyggelig, når selv Thomas Moen (stor mann innen sosiale medier-bransjen, det var han som fant på begrepet «rosablogger») trykker like – da er jeg på trygg grunn.

Ukens kuleste
Melding fra mamma om at pappa er fin i formen – tross alt

Ukens kjipeste
Natt til lørdag, haha, herlighet for et surr. Jeg fikk i meg litt for mye øl og prosecco, og presterte å gå på feil tog (?!) da jeg skulle rekke det siste hjem til Moss, jeg pleier jo alltid å ha stålkontroll selvom jeg er på en snurr, så jeg aner ikke hva som skjedde der. Hvor jeg reiste vet jeg heller ikke, jeg skjønte i hvert fall fort at jeg hadde gått på feil tog, gikk av igjen på første stopp – men det var jo et helt ukjent sted, og midt på natten er det begrenset med aktivitet hos NSB, så jeg kunne ikke akkurat bare ta toget tilbake igjen, det endte med at jeg fikk haik av en hyggelig fyr tilbake til Oslo, og så måtte jeg rett og slett ta en taxi. Jeg MÅTTE jo ikke det, jeg kunne ha ringt venner i Oslo, eller tatt inn på hotell (som faktisk er billigere enn å ta taxi til Moss, det sier litt, haha), men jeg skulle visst på død og liv hjem. Og jeg kom meg jo trygt hjem. Men på bekostning av x antall middager frem til jeg får stipend igjen den 15. februar. Haha. Note to self: drikk mindre, og gå alltid til spor 9 når du skal hjem igjen…. Spor 9, Marie.

Ukens bilde(r)

Dette er det eneste bildet jeg tok denne uka, tydeligvis. Men det er en veldig god rosèvin, da! Ta det som et tips.

Ukens tankespinn
CV og jobbsøknader, jeg har jo fått jobber «i alle år» med de søknadene og CV’ene jeg har sendt ut, men denne uken hadde vi kurs på universitetet i regi av Karrieresenteret – de som faktisk kan det her, og ALT jeg trodde jeg visste om jobbsøking var tydeligvis «feil». Veldig nyttig å lære, da, og forhåpentligvis får jeg napp i fremtiden òg – med nyoppusset CV og ny stil på jobbsøknaden!

La ut «malen» vi fikk på Snapchat i dag, add superbrud så ligger den der!

Ukens craving
Godteri og sjokolade. Har seriøst spist et eller annet søtt hver eneste kveld den uka her. Sikkert fordi det er uka før uka. Da blir jeg alltid et matmonster.

Lyd
Klassisk pianomusikk på Spotify, bare søk opp piano så kommer det noen lister. Jeg hørte mye på disse da jeg leste og studerte i fjor, denne uken har jeg hørt på det hele tiden. Det blir som filmmusikk til mitt eget liv, haha. Og så blir jeg så rolig i sjela av det!

Underholdning
Stemmene i hodet, dokumentarserie på NRK. Ikke underholdning som i underholdende, men veldig interessant og lærerikt!

Reise
Hjemreisen fra Oslo fredag kveld. Haha. Kan jo ikke annet enn å le av hvilket vrak jeg er til tider.

Ukens personer
Kollegaene mine + den mannlige versjonen av meg selv, som jeg tok en kaffe med på mandag. Vi havnet på samme kollekviegruppe i retorikk i fjor, og prøver å holde kontakten! Hvordan kan vi IKKE når vi har likheter som forholdisme, og det faktum at begge er strategiske når vi skal ta t-banen, for å komme på den vogna som er nærmest utgangen på neste stopp – bare for å unngå folkemengder. Haha. Han ER jo meg!

Dere da? Hvordan har deres uke vært? Velg to fra listen over og svar i kommentarfeltet!

5 kommentarer

 1. Elisabeth

  Kuleste:
  Håndball VM, definitivt. Kampen på fredag var så sykt spennende, og kampen i dag var sykt spennende før pause. Og sølv er jo helt fantastisk det også 🙂

  Kjipeste:
  Har en kostholdsplan jeg mer eller mindre har klart å følge i 2 uker, men i helga skeia jeg skikkelig ut. Heldigvis er jeg fremdeles motivert til å fortsette, så det ødelegger ikke hele opplegget 🙂

 2. Irene Elise

  Ukens kuleste: Definitivt at Wild Card Norge vant sølv i VM! Fy fader, tar av meg hatten!

  Underholdning: Leste frykten har et ansikt (som jeg vant på bloggen til Luisa). Vanvittig bra bok! Anbefales på det sterkeste om du ikke har lest den!

 3. Veckans person är min pojkväns mamma som bakade min favorit kaka och resa: till München och besöka familjen <3 kram

 4. Ukens kuleste: Fotograferte GREEN DAY i SPEKTRUM god dammit! Og tok bilder under mitt første Sofar Sounds opplegg, som du oppriktig burde sjekke ut! 🙂

  Lyd: Nyeste til Izabell – Andre Siå! Helt rå! Og Casa Murilo sin musikk er nyoppdaget! Utrolig koselige greier!

 5. Så fint at faren din er bedre i formen!

  Ukens kuleste: Henge med BFF som jeg ikke hadde sett på evigheter, altså type flere måneder!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *